Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pufók nők! Nektek bejönnek a mackós férfiak?
Figyelt kérdés
Ismerek pufók nőket, akik mindig vékony férfiakat pecéznek ki. Ezek a vékony férfiak ideig-óráig össze is jönnek velük, teherbe is ejtik őket, de aztán elhúznak mint a vadliba. Belőlük lesznek az egyedülálló anyák. Egyedülálló anya 3 gyerekkel 3 különböző apától és mindhárom apa vékony volt! A mackós férfiakat viszont sokkal könnyebb megtartani. Nem inkább egy mackós férfi való egy pufók nőhöz?2023. márc. 30. 18:30
11/21 anonim válasza:
Nekem jó alakom van. Lányom apja macis volt. Most ilyenkor mivan?😅
12/21 anonim válasza:
Én csont és bőr vagyok mégis bejönnek a mackós pasik.
13/21 anonim válasza:
Annyira kíváncsi vagyok, kinek mi a mackós. Mert mikor a szőrös mellkas jön be mindenkinek, az 5 db trimmelt szőrszálat jelent.
14/21 anonim válasza:
14
A női “mackós” amit a férfi értenek a 185 cm 90 kg. Alapjáraton a 60-70 közötti ferfiakhoz vonzódnak. De a maci alatt a 90 et értik!
Szóval a 100,110,120,130 stb extrém dagadt pasik nem a “macik” nekik.
15/21 anonim válasza:
#14 Ez szomorú, már épp kezdtem volna ismerkedni... a magam 177/105-ös alkatommal. :D És még szőrös is vagyok... :D Mondjuk a 105 kiló nem látszik rajtam, de biztos a farzsebben hordom.
16/21 anonim válasza:
Én is nő vagyok, úgy kérdeztem, kinek mi a mackós. És a számok semmit nem mondanak.
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
Nekem nem. Nekem a mackós az, aki nagydarab, és vállasabb, mint hasasabb.
Ugyanaz a magasságú és súlyú férfi, akin a súly eloszlik, az mackós, akinek mondjuk vékony a lába meg a karja, de nagy a hasa, az nem.
Ahogy egy konkrét medve is mindenhol nagy, nem csak a hasán.
19/21 anonim válasza:
18 akkor még mackósnak sem mondhatom magam sajna
20/21 anonim válasza:
Ilyen retek fax szót ne használj többé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!