Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pufók nők! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pufók nők! Nektek bejönnek a mackós férfiak?

Figyelt kérdés
Ismerek pufók nőket, akik mindig vékony férfiakat pecéznek ki. Ezek a vékony férfiak ideig-óráig össze is jönnek velük, teherbe is ejtik őket, de aztán elhúznak mint a vadliba. Belőlük lesznek az egyedülálló anyák. Egyedülálló anya 3 gyerekkel 3 különböző apától és mindhárom apa vékony volt! A mackós férfiakat viszont sokkal könnyebb megtartani. Nem inkább egy mackós férfi való egy pufók nőhöz?

2023. márc. 30. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Pufók nő vagyok és bejönnek a mackós férfiak.
Pufók nő vagyok és nem jönnek be a mackós férfiak.
Mackós férfi vagyok és bejönnek a pufók nők.
Mackós férfi vagyok és nem jönnek be a pufók nők.
27 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Vékony férfi vagyok és bejönnek a "pufók" nők.
2023. márc. 30. 18:43
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Pufók nő vagyok és nem jönnek be a mackós férfiak.
2023. márc. 30. 18:55
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Azért fogyok, hogy lehessen szexi pasim.
2023. márc. 30. 18:55
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok pufók de bejönnek a mackós pasik
2023. márc. 30. 19:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Vékony nő vagyok én nem jönnek be a grizzli medvék.
2023. márc. 30. 19:02
 6/21 anonim ***** válasza:
12%

3

Te pont olyan vagy mint az incelek! Olyat akarsz ami valójában nem a te szinted.

2023. márc. 30. 19:02
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
De nem nyávogok, hogy nem kapom meg. Teljesen megértem, hogy nem találnak így vonzónak. Le se vetkőznék senki előtt. Dolgozok magamon.
2023. márc. 30. 19:04
 8/21 anonim ***** válasza:
46%

6

:D

Ésakkormivan?

2023. márc. 30. 19:16
 9/21 anonim ***** válasza:
57%
Átlagos testalkatú/vékony nő vagyok és imádom a mackós pasikat. De engem rendre csak a vézna, csontos palik találnak meg, ellenben nekem meg ők nem tetszenek. Ki érti ezt? :’D
2023. márc. 30. 19:17
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
Nemcsak kövér nőkből lesznek egyedülálló anyák kérdező. Én nem voltam kövér, mégis egyedül maradtam a gyerekemmel. A volt férjem sem volt egy nagy ász külsőre, de a legyet is röptében bszta meg. És bizony széttárták neki.
2023. márc. 30. 19:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!