Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, milyen pozitív tulajdonságaitok, jellemvonásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Mindig csak a negatívumok vannak megemlítve mind mások által, mind általatok. De milyen pozitívumaitok vannak?

FONTOS: Nem más gondolt vagy kimondott véleményére vagyok kíváncsi rólatok, hanem arra, amit ti tartotok magatokról!

Akikre a kérdés nem vonatkozik, lehetőleg ne válaszoljon, vagy ne kötekedjen.

2023. márc. 29. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

5

Bocsi, de nekem nem kell olyan pasi, aki csak azért nem csal meg, mert nincs kivel.

2023. márc. 29. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek ilyenek szerintem. Legalábbis nem nagyon jut eszembe semmi érdemleges.
2023. márc. 30. 06:32
 13/15 A kérdező kommentje:

12, hát ez elég lehangolóan hangzik:S Csak van valami amiben jó vagy, nem?

Mindig azt hallani az incelektől, hogy mert a nők bezzeg a chadeket választják meg ilyesmi, pedig az incelek hosszú távon mennyivel jobb választás lenne.... De ez így eddig nem erre utal. Ha valaki még magáról sem tud pozitív tulajdonságot mondani, akkor ott elég nagy gáz van.

2023. márc. 30. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Mi számít pozitív tulajdonságnak? Én azt látom, hogy amit legtöbben leírnak mint pozitívum, az inkább hátrány, mint előny szinte minden téren. Akár párkeresés, akár karrier terén.

Mire gondolok? Alapvetően azt az emberek pozitívumként szokták értékelni, ha valaki becsületes, szorgalmas és dolgos ember. Aztán munka terén mégsem ezek az emberek járnak 90%-ban jól... (és nem csak a politikusok jó példák erre).

Vagy mondjuk azt mondom az őszinteség ez pozitív tulajdonság. De biztos ez? Az őszinteség sem mindig nyerő, sőt legtöbbször az jut előrébb aki össze-vissza ferdít, hazudik mindenről.

Szóval nézőpont kérdése minden.

Én úgy vagyok vele, hogy a mai világban, a mai "értékrendekhez" nekem nincs pozitív tulajdonságom.

2023. márc. 30. 20:42
 15/15 A kérdező kommentje:

14, ismétlem, ne más szemével nézd a tulajdonságaidat, hanem amit TE pozitívnak tartasz. Ez nyilván el fog mondani pár dolgot az értékrendedről is.

Ha az őszinteséget pozitív tulajdonságnak tartod és magadat őszintének tartod, akkor írd azt.

Ha azt tartod pozitívnak, hogy meg tudsz inni 10 sört pár óra alatt, akkor azt.

Azt majd az olvasó eldönti, hogy neki tetszik-e vagy sem.

Nem nyerő tulajdonságokat kértem.

Tulajdonképpen az incelek önismeretét próbálom feltérképezni kicsit, mert annak fontos része, hogy az ember ismerje a pozitív tulajdonságait. Az incelek mindig csak azt hajtogatják, hogy milyen rondák meg más emberek ilyenek vagy olyanok, de arról kevés derül ki mit tudnak önmagukról.

2023. márc. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!