Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet úgy ismerkedni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy ismerkedni, hogy ne csak a pozitív tulajdonságainkat hozzuk fel, hanem hogy teljesen megismerjük egymást a negatívakat is?

Figyelt kérdés
Én szeretek őszinte lenni és szeretem azt is, ha velem is azok.
2016. dec. 14. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Én rendszeresen mondom az új embereknek, akikkel beszélgetek, hogy ne a jó tulajdonságait mondják nekem, hanem a rosszakat, mert azok sokkal izgalmasabbak...

Mindenki azt mondja, hogy "Kedves, okos, vicces." Ebből amúgy nagyrésze általában nem igaz...

Szóval játszatok ilyet :D Mondj három rossz tulajdonságot magadról. Három történetet, amikor rosszul reagáltál. Ezek mindig sokkal érdekesebbek, mint amikor jót csinál az ember. Az unalmas.

2016. dec. 14. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Én nekem volt olyan hogy felhoztam a rossz tulajdonsàgaimat addig a napig érdeklödött aztàn lekopott !Vannak olyanok sajnos akik szeretnek àlomvilàgban êlni csak a pozitiv tulajdonsàgokat szeretnék làtni a màsikban csak ezzel az a bibi hogy ha teljesen megismerjük egymàst és vele a rossz tulajdonsàgot akkor derül ki hogy mennyire szeretik egymàst !Fontos az első benyomás de az egymás megismerése sokkal fontosabb !
2016. dec. 14. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezért nem ismerkedek soha randizva. Ezerszer jobb először haverként megismerni a másik pozitív és negatív oldalát is, aztán ha már relatíve jól ismerem a marhaságait is, akkor dönthetünk, hogy akarunk-e többet.

Arra alapozni egy párkapcsolatot, hogy mindketten szépen kicsípjük magunkat, és mosolyogva felsoroljuk, hogy mi aztá okosak meg viccesek meg kedvesek vagyunk.....elég lutri.

2016. dec. 14. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerűen működik. Egyrészt az embereknek nem feltétlenül van hiteles képük önmagukról, nem látják át, hogy milyen tulajdonságaik kellemetlenek mások számára. Másrészt mindenkinek más számít negatív tulajdonságnak. Amit pl. a párom önmagában negatívnak tart, az számomra egyáltalán nem negatív. Az ismerkedésünkkor ő gondosan sorolta ezeket a tulajdonságait, de nem tudott vele elriasztani, mert nem tekintettem hibának és most sem tekintem annak. Viszont az idők során bizony felbukkantak a kapcsolatban zavaró tulajdonságok, olyanok, amiknek a párom vagy nincs tudatában, vagy nem is voltak még meg, a kapcsolat (együttélés) hozta ki őket.

Meg hát ha szimpatikus valaki, akkor hajlamosak vagyunk jótékonyan legyinteni a felsorolt negatívumokra... aztán a kapcsolatban derül ki, hogy pontosan milyen mértékű és mennyire elviselhető az az adott hiba.

Pl. ha azt mondom, hogy rendetlen vagyok, mindenkinek más ugrik be róla. Van, akinek már az rendetlenség, ha nincs minden élére állítva a lakásban, másnak meg egészen máshol van a toleranciaküszöbe. Nekem is mondták már emberek, hogy ők rendetlenek, aztán mikor szembesültem vele, hogy ez mit jelent, akkor kiderült, hogy hozzám képest ők rendmániásak.

És van még egy tényező... az emberek hibái egymással kölcsönhatásban tudnak érvényesülni, nem jelentéktelen szempont, hogy mit hozunk ki egymásból! Én például bizonyos emberekkel bizonyos helyzetekben egészen másképp tudok viselkedni. A párommal szemben egyes "hibáim" még soha nem érvényesültek: nem hozta ki belőlem. Más meg igen.

Azt gondolom, hogy bármennyire is törekszünk reálisan látni a másikat a kapcsolat elején, a kép csak fokozatosan árnyalódik, ahogy egyre jobban megismerjük a másikat. Még akkor is, ha előzőleg már ismertük egymást valamilyen szinten. Közhely, de tényleg úgy gondolom, hogy lakva ismerni meg egymást.

2016. dec. 14. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja, épp ezért közrehej az egész randiszituáció, meg ismerkedés mizéria is. Elmész, vetítesz, hallgatod amit a másik vetít, de úgy egyébként baromi érdktelen, mert ha külsöre egy kategóriának gondoljátok egymást, akkor szex lesz. Utána meg derülhenek ki sorra, hogy a hapsi egyébként alkoholista, a csajnak meg fenn figyel pár szexhírdetése online..ilyenek.
2016. dec. 14. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt senki sem akarja, hogy a másik leírja az elején, illetve a sebezhetőséget sem sokan vállalják. Másrészről az hogy csinált valami butaságot a múltban, még egyáltalán nem biztos, hogy a jövőben is megtenné, ha tanult belőle.

A túlzó jellem bemutatás pedig nehezen hihető, mindeni tudja, hogy nem léteznek jóságos angyalok vagy velejétől romlott lelkek.

2016. dec. 14. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:

4.-el egyetértek. A rend-tisztaság kérdése nálunk különösen előjött. Én rendetlennek vallom magam (művészi káosz van a szekrényekben, fiókokban én tökéletesen átlátom a rendszert, más nem találna meg benne semmit), barátom rendszeretőnek mondja magát.

Elsőre azt hittem ez gond lesz, majd kiderült hogy ugyanolyanok a szokásaink csak máshogy nevezzük, tisztaság van, a bútorokban elhelyezett dolgokat viszont csak az találja meg aki odarakta.

2016. dec. 14. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

''mindenki tudja, hogy nem léteznek jóságos angyalok vagy velejétől romlott lelkek.''

Errol Terez anya -hogy ne azonnal jezussal peldalozzak- es a Manson 'csaladfő' -hogy ne azonnal Hitlerrel peldalozzak- tudna neked mit meselni.

2016. dec. 14. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ők se tökéletesek, mert emberek. Se nem teljesen rosszak. Hiába követtek el sok bűnt. Mindenesetre tökéletes ember nincs. Még Teréz anya sem.

Jézus más kérdés... Ha Te vagy Isten, akkor úgy kicsit más a helyzet. Úgy már lehetsz tökéletes...

2016. dec. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!