Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, milyen pozitív tulajdonságaitok, jellemvonásaitok vannak?
Figyelt kérdés
Mindig csak a negatívumok vannak megemlítve mind mások által, mind általatok. De milyen pozitívumaitok vannak?
FONTOS: Nem más gondolt vagy kimondott véleményére vagyok kíváncsi rólatok, hanem arra, amit ti tartotok magatokról!
Akikre a kérdés nem vonatkozik, lehetőleg ne válaszoljon, vagy ne kötekedjen.
2023. márc. 29. 16:34
1/15 anonim válasza:
Jaj ugyan már! Ez nem autizmus aminek vannak rossz és jó oldalai is. Ez emberi hülyeség kategória.
2/15 anonim válasza:
Nincsenek pozitív vonásaim. Egy idegbeteg vagyok. Éppen az impotenciám miatt.
4/15 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak pozitív tulajdonságaik, de azoknak semmi köze az incelséghez.
5/15 anonim válasza:
Van! Ha egyszer majd összejövök egy csajszival legalább nem kell attól tartania, hogy megcsalom. :)
6/15 anonim válasza:
4
A szövegértés minden bizonnyal nem tartozik a jó tulajdonságaid közé. :D
8/15 anonim válasza:
Lelki szemetesládának jó vagyok bármelyik nőnek.
9/15 A kérdező kommentje:
8, az is valami, én is úgy kezdtem:D
Dee egyébként nem feltétlen nőkkel kapcsolatos pozitívumokra gondoltam, sőt, úgy... önmagatokban milyen jó tulajdonságaitok vannak, mikben vagytok jók?
2023. márc. 29. 18:03
10/15 anonim válasza:
Ha az alábbiak pozitívnak számítanak, akkor ezek: kedvesség, csendes vagyok, tudok főzni, szeretem az állatokat, szeretek sétálni a természetben stb. ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!