Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok lány miért sértődik mwg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért sértődik mwg mikoe első randin mondom nekik a saját részüket fizessék ki?

Figyelt kérdés
Manapság már ritka hogy első randin szex van,amikor xsak lecsekkolja egymádt a két fél,utána eldönti hpgy akar még a másiktól valamit vagy nem,akkor miért várná el sok nő hogy a kaja vagy innivaló másik részét is a pasi fizesse?
2023. márc. 28. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
0%
Még egy kávét sem tudsz magadnak kifizetni?
2023. márc. 30. 22:57
 82/87 anonim ***** válasza:
94%

Én feminista vagyok, de a férfi az legyen férfi! Végülis ő akar megdugni és nem én őt. Nem azt mondom, hogy egyből Budapest legdrágább éttermébe kell menni randizni, de pl a Margit-szigeten egy séta miért nem jó egy üdítővel? Még ha ott is veszed meg, nincs 2000 forint az egész! Elmentek egy kávézóba, kábé az is annyi. Az első pár alkalmat ilyen helyekre kell szervezni és nem olyan kellemetlen egyik félnek sem, ha mégsem jön össze a dolog. Ha már komolyabb a kapcsolat, akkor lehet menni drágább helyekre és addigra már lesztek olyan viszonyban, hogy meglehet beszélni.

Amelyik nő, pedig elvárja első randin, hogy a 16 Michelin csillagos étterembe vidd, akkor őt hagyni is kell.

2023. márc. 31. 08:56
 83/87 anonim ***** válasza:
93%

81

Miért ne tudnék? Nőhöz képest, egésh jól keresek.(bár nem kiemelkedően) netto 600 körül!) Ki tudnám fizetni magamnam! De sokat elárul arrol, hogy hogyan fog hozzám állni, ha terhes leszek, vagy otthon vagyok a gyerekkel... és ahogy a 82es irja, ő akar emgem megdugni, es nem forditva. Ő neki kell engem meghoditania, ha akar tőlem valamit, és nem forditva! Pontosabban, nem, KELL, szó sincs róla, hogy kötelező! És ez igy van jól! Nekem meg nem kötelező veled lennem! Majd randizok másik ezerrel, akinek nem gond esik nehezére úriembernek lenni!

2023. márc. 31. 13:20
 84/87 anonim ***** válasza:
92%

Hát igen, és itt is a kérdés, amire sosem válaszolnak.

Ha nem akarsz pár ezret egy neked szimpatikus nőre áldozni, akkor miért nőzöl? Miért kezditek egyáltalán el?

Maradjatok egyedül azzal a plusz MAXIMUM 10 ezer forintotokkal és kész.

A nők meg majd össze bújnak olyannal aki rájuk szánja.

És mindenki jól járt. Ti is, mert megmarad a pénzetek, a pasik is, akik megkapják helyettetek a nőt, és a nő is megúszna egy ilyen taplót, mint ti vagytok.

2023. ápr. 1. 04:07
 85/87 anonim ***** válasza:
86%
Te elvárod majd a nőtől a házimunkát?
2023. ápr. 1. 09:56
 86/87 anonim ***** válasza:
86%
Ha majd összeköltöztök, ugye te is fizeted majd a saját fogyasztásodat, és nem a nőtől várod, hogy a kilós cupákjaidat finanszírozza majd?
2023. ápr. 1. 10:16
 87/87 anonim ***** válasza:
92%
Dehogynem! Az összes utána elvárja, hogy a nő fizesse mindennek a felét. :D Összeköltözéssel a nő mindig csak rosszabbul jön ki, tapasztalat! Amióta kihajítottam a férjem, azóta marad pénzem. :D
2023. ápr. 1. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!