Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok lány miért sértődik mwg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért sértődik mwg mikoe első randin mondom nekik a saját részüket fizessék ki?

Figyelt kérdés
Manapság már ritka hogy első randin szex van,amikor xsak lecsekkolja egymádt a két fél,utána eldönti hpgy akar még a másiktól valamit vagy nem,akkor miért várná el sok nő hogy a kaja vagy innivaló másik részét is a pasi fizesse?
2023. márc. 28. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem megsértődnek, csak realizálják hogy egy gyökér vagy. Annak kell fizetni, aki elhivja a másikat.

A szexért meg prostiknak szoktuk fizetni, nem a randipartnerünknek.

2023. márc. 28. 19:01
 42/87 anonim ***** válasza:
0%
Ez a szabály honnan jött, hogy annak kell fizetni, aki elhívja a másikat? Mert azt megbeszéltük, hogy egyetlen létező emebri nexusra sem érvényes a randizáson kívül. Itt miért?
2023. márc. 28. 19:04
 43/87 anonim ***** válasza:
80%
De most randizásról van szó. Erre értjük.
2023. márc. 28. 19:06
 44/87 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, és erre irányul a kérdésme. Honnan ered ez a szabály? Mi az alapja? Mi az értelme?
2023. márc. 28. 19:08
 45/87 anonim ***** válasza:
24%
Én nem vagyok egy protokollkutató, ha van itt ilyen szakértő, majd megválaszolja :D
2023. márc. 28. 19:10
 46/87 anonim ***** válasza:
0%
Ohh, ne aggódj, ez tökéletes terelés volt. 10/10
2023. márc. 28. 19:10
 47/87 anonim ***** válasza:
28%
De ezt most bárki honnan tudja, hogy honnan ered? :D Erre milyen választ vársz?
2023. márc. 28. 19:11
 48/87 anonim ***** válasza:
91%
Ami nem randi, hanem csak simán az élet, ott szerintem úgy van, hogy :"Ebédeljünk együtt", (pl. tesóval, munkatársnővel, haverral), ez azt jelenti, hogy beülünk valahova, és ki-ki fizeti a magáét (vagy egyikünk fizeti, és utána a másik fél odaadja neki a saját fogyasztását). Ha hozzáteszi, hogy "meghívlak", akkor aki ezt mondja, ő fizeti a teljes cechet.
2023. márc. 28. 19:12
 49/87 anonim ***** válasza:
14%

Hát nem tudom, nekem azt szokták mondani a férfiak, hogy "Menjük el kávézni", "Próbáljuk ki azt a teázót" stb.

Nyilván, ha valaki előre kijelenti, hogy meghív, akkor hívjon meg, de az, hogy "Menjünk egyet kávézni" egyáltalán nem utal a pénzügyekre...

2023. márc. 28. 19:15
 50/87 anonim ***** válasza:
0%

47

Mondom, tökéletes terelés volt. Nyugi.

2023. márc. 28. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!