Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért sértődik mwg mikoe első randin mondom nekik a saját részüket fizessék ki?
Én pl. nem várom el, természetes, hogy fizetem a felét. De ezt magamtól is megteszem. Ha valaki kifejezetten közölné, hogy márpedig fizess, az igenis tahóság.
Bár, ha a szándékot sem látod a nőn, hogy fizetni akar, akkor meg valahol érthető...
Mondjuk én előre meg szoktam beszélni, hogy inkább sétáljunk, ne fogyasszunk. Ha te ajánlod fel, hogy menjetek fizetős helyre, akkor nem csoda, hogy elvárják, hogy fizesd is ki.
Szóval a kérdés csak az, hogy te is hogy kezeled a dolgokat előtte.
Ha előre ez alapján van megszervezve a randi, ez teljesen korrekt. AKi ezen megsértődik, az gyökér, szóval örülj neki, hogy kiszűrted, még mielőtt randira került volna a sor. Nem fecsérlitek egymás idejét.
De a kérdésedből nem az jött le, hogy a randi előtt letisztázódik a dolog és eleve meg sem történik a randi ennek kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!