Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar férfiként van esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfiként van esély itthon a Tinderen ilyen nőkkel randizni?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ők már úgy csinálják a videókat (nem konkrétan a videóban lévő) hogy direkt külföldi anyagilag jómódú pasik figyelmét keltsék fel,akikhez kitudnak később ebből a szegény országból költözni?

2023. márc. 28. 10:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Tüzet oltani a moslék is jó!
2023. márc. 28. 16:02
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
Mert ez jó nő? Az a jó nő aki debil módjára vonaglik egy láthatóan forgalmas hely kellős közepén? Komolyan itt tart a világ? Én ha egy ilyet meglátnék szarrá röhögném magam annyira szánalmas és röhejes az egész. Kiégtem...
2023. márc. 28. 18:27
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a videó..Mintha magamat látnám mikor egyedül vagyok itthon.

Ez nem társkeresős videó..

2023. márc. 28. 18:41
 24/29 anonim ***** válasza:
19. 40+ pedig nézd meg jobban.
2023. márc. 28. 19:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Megnèztem, még mindig fiatalnak látom. De ha 40-45 felett ìgy nèz ki, az nem semmi, szèp nő szerintem.
2023. márc. 28. 20:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
22. Szerintem is súlyos eset ez a "nő" vsgyis inkább lány mert nőknek több esze van. Szánakozva néznék egy ilyen selejtest ahogy a Lidl közepén táncikál. Szánalmas ez az egész új kultúra
2023. márc. 28. 20:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Am kérdező, ilyen fogyatékosért nem kell messzire menned
2023. márc. 28. 20:32
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
Fú, engem irritál ez a nő. Felnőtt nőként olyan idétlenül viselkedik, mint egy kis tini. Egyáltalán nem vonzó.
2023. márc. 28. 22:35
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy Youtube-video... nem társkeresési céllal rakják fel. Te vagy ilyen szexagyú meg hímsovi, hogy egy nő minden rezdüléséről azt hiszed, hogy párt akarnak vele keresni. Valószínűleg inkább csak táncolni szeret meg a youtube meg tiktok csatornáját felfuttatni és azzal pénzt keresni. Ha a pasiknak csinálná a videót, akkor sokkal szexibben táncolna meg sokkal több bőrt mutató cuccokban lejtené a táncot - aki meg a felső tízezerbe akarna bekerülni, az meg még elegánsabban mutatkozna.

Amúgy volt pl. erasmussal Magyarországra jött, fejletlenebb országból származó munkatársam, aki tinderen ismerkedett - úgy ismerkedett, mint a magyar nők többsége... nyilván fontos volt neki, hogy a férfi tetsszen neki külsőre, meg ne egy naplopó csöves legyen, meg legyen magára igényes, öltözzön jól (nem feltétlen gazdagon) - de ő is egy jól öltözött nő volt. Hasonló fizetésű férfival jött össze.

2023. márc. 30. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!