Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfiként van esély itthon a Tinderen ilyen nőkkel randizni?
Figyelt kérdés
Vagy ők már úgy csinálják a videókat (nem konkrétan a videóban lévő) hogy direkt külföldi anyagilag jómódú pasik figyelmét keltsék fel,akikhez kitudnak később ebből a szegény országból költözni?
2023. márc. 28. 10:59
2/29 anonim válasza:
A kérdés nem a nemzetiségen áll vagy bukik.
3/29 anonim válasza:
Igen, magyarként is van esélyed nála simán. Nem ezen fog múlni.
4/29 anonim válasza:
Nézd vissza a hasonlo 463 kérdést. Nincs eselyed csoro gyári melosként
5/29 anonim válasza:
Minden ember a tökéletes párját kapja amint hajlandó feláldozni önmagát érte.
6/29 A kérdező kommentje:
Azért írtam magyar férfit mert itthon dolgozó férfi a 200-300 ezer ft-os fizetésével lehet hátrányból indul ha ilyen nők a külföldi pasikat célozzák be törzsközönségnek aki átlagban havi 3-4000 eurót keresnek.
Azért akartam átlagos kinézetű nőt linkelni,mert ő még csak nem is feltűnően szép,szóval elvárása se lehet elvileg olyan magas.
2023. márc. 28. 11:06
7/29 anonim válasza:
6 Miért? Én nem vettem észre, hogy itthon minden férfi földönfutó lenne.
8/29 anonim válasza:
Te totalisan bele vagy esve ebbe a nőbe, mar ez a 100. Ilyen kerdesed. Amugy csak kerdezem, te szerepelnel vele egy videon, beallnal vele tancikalni??
9/29 anonim válasza:
Kérdező, ez egy társkereső videó? Vagy reklámspot, hogy a csaj párt keres?
Csak mert úgy beszélsz róla, hogy "törzsközönsége" mintha a csatorna követői az udvarlói lennének....:D
10/29 anonim válasza:
Kiégett az agyam ettől a nőtől, te jó ég... Nekem biztos nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!