Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfiként van esély itthon a Tinderen ilyen nőkkel randizni?
Vagy ők már úgy csinálják a videókat (nem konkrétan a videóban lévő) hogy direkt külföldi anyagilag jómódú pasik figyelmét keltsék fel,akikhez kitudnak később ebből a szegény országból költözni?
Újból kiderült, mi ezeknek a kövér, kopasz(odó) lúzereknek az átlagos nő. (keressetek rá medkova lana nevére).
AZ insta nem társkereső. Nem azért van fent, hogy mindenféle jött-mrnt ráírjon ismerkedési szándékkal.
Mucuka, elvagytok tévedve a szintekkel. Az átlagos nők átlagos pasikat keresnek, a nőket leértékelitek, magatokat meg erősen fel.
#11 Nem, csak a legtöbben... :D
Én a helyedben megköszönném minden élő és halott istennek a világon, hogy nem sodort egy ilyen nőt az életedbe... Megnéztem a videót és több agysejtem halt meg, mint egy alkoholistának 10 év alatt...
Jó ez a csirketánc. Szabadtartásos?
Bexarnék ha egy ilyen fogyatékost látnék élőben
19
Persze, de ezeknek az incifinciknek nem véletlen nincs nőjük. Maguknál 10 kategóriával jobb nőket tartanak magukhoz valónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!