Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor és miért “engedted el”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miért “engedted el” az aktív társkeresést?

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám hátrányos helyzetű, ő 1 hónap után feladta, mondta hogy úgyse talál, aki elfogad, főleg fiatalon.
2023. márc. 25. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es

Ez nagyon szépen hangzik, amilyen életet berendeztél magadnak, sajnálom, hogy nem tudod mással megosztani.

2023. márc. 25. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Még nem engedtem el de majd hamarosan. 94 kg vagyok és 182 cm. A nők szerint 25 kg-ot minimum fogynom kellene hogy lehessen egy átlagos (nem kövér) nővel kapcsolatom. Nem engednek az elvárásból ezért magányra vagyok ítélve.
2023. márc. 25. 17:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Te sem engedsz
2023. márc. 25. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Két nagy csalódás bőven elég volt. Soha többé nem tudnék megbízni senkiben meg belefáradtam az állandó megaláztatásba, alárendelésbe, szégyenbe, visszahúzásba, megcsalásba, hazugságokba, játszmázásba, titkokba, túlzott kompromisszumba, fenyegetőzésbe, manipulációba, megfelelési kényszerbe.
2023. márc. 25. 18:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre pontos dátumot nem tudok mondani. Akkor engedtem el, mikor sorozatosan kaptam az "aranyos vagy, de..." illetve a "nincs veled semmi baj, de..." kezdetű mondatokat. Ezekben gyakorlatilag minden benne van. Nem vagyok elég vonzó, mint férfi. Olyan kapcsolat meg nekem nem kell, ahol csak megtűrt személy lennék.
2023. márc. 25. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Felregisztráltam egy társkeresőre, ill. többre is. Egymás után jöttek a nonszenszebbnél nonszenszebb alakok, egy idő után úgy voltam, hogy én ezzel nem akarom mérgezni a lelkem. Utána megpróbáltam élőben, de ugyanaz lett az eredmény, csak nem látszott rögtön az illetőkön egyből, hogy milyen mentális betegek. Akkor hagytam abba.
2023. márc. 25. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10 éve. Nem tudok és nem is akarok megfelelni a férfiak elvárásainak. Túl magas a léc.
2023. márc. 25. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

12. 10-es vagyok. Reálisan kell látni a világot és benne önmagunkat. 44 éves vagyok, a gyerek téma már elment. Sajnos vagy nem, nálam is van egy szint ami alá nem megyek. Ha már társ, akkor az legyen testi, szellemi, érzelmi. Nem szexre kerestem alkalmi partnert, nekem fontos volt hogy mint ember kiegészítsük, támogassuk egymást. A neten is próbálkoztam, de kb. egy év alatt láttam hogy ez nem fog működni. Szerintem a korosztályomhoz képest jól nézek ki, figyelek a külsőmre, a megjelenésemre. Ez ahhoz sem volt elég hogy ha ráírtam normális, érdeklődő, ámde nem tolakodó leveleimmel nőkre, hogy válaszoljanak. Nem sablon levél, ezt értsd úgy, hogy a tartalma sem volt az. Aztán lejjebb és lejjebb adtam, aztán azt vettem észre, hogy már olyan kompromisszumokra kényszerültem, ami már nálam nem volt járható út. Volt kb. 5 találkozóm nőkkel, de élőben láttam hogy ez nem fog működni. Én szeretem a tartalmas, intellektuális embereket, a dugjunk aztán majd lesz valami nálam nem működik.

Jelenleg meg kialakítottam egy olyan életet, ahol a munkám mellett jut idő magamra is, megélem a fiatal kori vágyaimat. Vannak barátaim, akivel havonta 1X csapunk egy pasis hétvégét. Van egy 100 négyzetméteres igazi férfi "barlangom", darts, billiárd asztal, projektor egy jó kis filhez vagy meccshez, egy western jellegű italpult(nagyon mértékkel iszom), bent álla motorom, baromi hangulatos a helység! :) A hatalmas telkem egy erdei lejtő alján van, festői a táj. Van egy hajópadlós teraszom, ahova reggel kimegyek, a Paradicsomban érzm magam. Ezt már nem szeretném beárnyékolni azzal, hogy a párkeresési sikertelenségem áltam megalázzam magam. Nem, köszönöm! 44 évesen rendszeresen sportolok, túrázok, teljesítmény feladatokat tűzök ki. Vállalkozói életem mellett szellemileg is képzem, "túráztatom" magam. Nem hinném hogy az alja lennék a férfi társadalomnak, de bizonygatni sem akarom senkinek hogy héééé, vegyetek már észre. Sikeresnek érzem magam, de hát nem minden jöhet össze! Vidék az halott ügy!

2023. márc. 25. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen engedtem el, azóta is semmi.

38 f incel

2023. márc. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!