Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfi magyar nő kapcsolat? Féltem az egyik barátomat!
A legjobb barátnőm megismerkedett egy arab férfival (muszlim) és komolyan követi az iszlám vallás tanításait. Mondhatom, hogy egy bimbózó kapcsolat van közöttük, a barátnőmre próbálok ész érvekkel hatni, hogy nem igazán lenne jó, ez a vallás neki, a nők elnyomásban vannak stb. Picit ő is tart ettől, de kedveli nagyon is a srácot.
Megértem, hogy elvesztette az eszét soha sem kellett senkinek, szerintem végre kelendőnek érzi magát...
Szerintetek hogyan tudnék rá hatni, hogy higgye el, hogy lesz más és ez a kultúra nem lesz jó neki? Hogy tudnám lebeszélni a csávóról? A barátnőm 24 éves és a srác is.
Kérlek segítsetek, nem szeretném, hogy baja essen vagy valami őrültséget csináljon!
Az én barátom is tartja a Ramadant, de ettől függetlenül alkalomadtán megiszik pár sört, kóstolta már a disznó húst (bár nem ízlett neki, amit nem csodálok, mert én sem szeretem), szexuális életünk is van, de nem vagyunk házasok. Te gondolom tartod a karácsonyt... akkor ezek szerint a házasságig tartogatod a szüzességed, ahogy a Biblia írja?
Nem kellene ennyire rohadtul előítéletesnek lenned, mikor nem is ismered azt az embert.
Azért az is erősen benne van a pakliban, hogy a srác (eleinte) nem is annyira görcsöl rá, hogy a lány mit csináljon, és emiatt a nő azt gondolja, hogy oké. Aztán jön a srác apja, és jól helyreteszi a srácot, aztán meg jön a más világ.
Szerintem idővel - főleg ha a lány nem tud azonosulni a hittel - a lány inkább válna, de nem biztos, hogy tud. Eleve arra számíthat, hogy a pali kezeli a "családi kasszát" a nő teljes anyagi kontroll alatt van, tehát fizetős ügyvédi tanácsadásra se nagyon mehet, így eleve szinte nem tud válni.
...de ha mégis, általában semmit se kap.
Nem tudom, hogy jogi szempontból mennyit számít pl. hogy hol kötik az esküvőt, ha lesz. Könnyen lehet, ha külföldön, akkor a helyi jogok érvényesek a házasságra. Az elég nagy szívás lehet a lány részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!