Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavarja egy baratomat hogyha megnez engem egy masik ferfi?
Nyugi, nincs gond:
Csak birtokolni akar.
Önbizalom hiányos, ja meg hogy a saját tulajdonának tart és fél hogy majd más elveszi tőle.
Bammeg, mi 21 éve vagyunk együtt, a feleségem igencsak vonzó és rengeteg bókot kap. Tudja kezelni, sokszor este a vacsoránál elmeséli a sztorikat. Nekem meg imponál, hogy negyvenes korára még mindig "kapós" lenne. Bármennyire is fura, egyáltalán nem férfias és kemény dolog azzal keménykedni, hogy a nőmre rá ne merjen nézni valaki. A gyengeség és az önbizalomhiány legfőbb mutatója. Vagy annak, hogy nem bízol a másikban. Oké, engem nem érint a dolog, mindenki azt tart erről amit akar! :)
Azta en pont forditva ertettem hogy nem szeretem hogyha vegig neznek kofejezetten zavar de jolvan :D
Es nem oltozkodom kihivoan
#8: "Azta en pont forditva ertettem hogy nem szeretem hogyha vegig neznek"
Akkor ne foglalkozz vele, nézd levegőnek az illetőt. Idegeneknek nem tartozol semmivel.
5 Őt is zavarja.
Idézem "Egyszer mondtam is hogy zavar ha vegig mernek vagy probalkoznak"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!