Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat, hogy nem vagyok féltékeny?
Az jó, ha nem vagy féltékeny, ebben igazad van, ha meg akar csalni, úgyis megfog.
hogy én nem akarok esküvőt, csak pénzkidobás, ha valóban szeretjük egymást mit számit a papir
Ebben viszont csak féligazság van, a papír tényleg nem számít, de nekem az összes ismerősöm aki házasodott és sok embert hívott meg, az több milliót hozott a konyhára, sokan abból vettek lakást a környezetemben.
#2 miért lenne alap a 200 fős esküvő? Nekünk 30 vendégünk volt. Senkitől nem vártunk és nem is kaptunk többtízezer forintokat. Nem minden család tud egy heti kosztpénzt egy menyasszonytáncra szánni.
Kérdező, hagyd ezt a pasast a fenébe. Ha nem tudja megbecsülni a bizalmat, akkor menjen keressen egy drámakirálynőt, aki majd minden nap cirkuszol neki. Te meg keress egy férfit.
Miert mutogatna mindenkinek a papirt?
A gyuru alapjan latnak pl. De az ugye lehuzhato, vagy figyelmenkivulhagyhato
valami problema az biztos van es az o reszerol inkabb ennyi alapjan, de ennek a keseru levet te fogod meginni, vagy nem, ha atmesz rajta mint uthenger akkor mindegy,
de lehet kepmutatova valik elcsabit aztan pedig hatulrol szivenszur
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!