Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert zavarja a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavarja a barátomat hogy sose vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés

Van pár lány haverja, es azert egész gyakran van velük de engem egyáltalán nem zavar. Ezen ő mindig meglepődik. Külön mondja is mindig hogy ezzel-azzal találkozik, Nehogy valaki lassa őt egy masik lánnyal, és azt gondolja hogy megcsal engem. Hiába mondom neki, hogy nekem is vannak fiú barátaim, imádom őket de sose akarnék tőlük tobbet. Szóval magamból kiindulva én tök megbízom benne. Ő mégis furcsának találja ezt velem kapcsolatban, és vagy azt mondja hogy biztos hazudok erről, vagy azt képzeli hogy akkor nem is szeretem.

Szerintem nem normális. :D mi baja van?

2016. szept. 24. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Bassza a csőrét, hogy azt gondolja ő a mindened pedig nem.:D
2016. szept. 24. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet megcsal es le akar bukni, mert buntudata van csak gyava magatol bevallani te meg elrontod a tervet :D
2016. szept. 24. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak szeretné, ha egy kicsit féltékeny lennél rá, mert -gondolom- kicsit dobna az egóján, ennyi. Szeretné, ha kimutatnád az érzelmeidet, hogy fontos neked és nem akarod elveszíteni.
2016. szept. 24. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!