Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomat egy kicsit zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomat egy kicsit zavarja, hogy antiszociális vagyok. Ez olyan nagy baj lenne?

Figyelt kérdés

Tehát nem nyílok meg könnyedén, nagyobb társaságban szeretek figyelni és nem a középpontban lenni. Egy barátnőm van és néhány férfi haverom, azonban leginkább szabadidőmet a párommal és a családommal szeretem tölteni. Mielőtt arra gondolnátok,hogy állandóan rajta lógok emiatt,az nem igaz, mert szeretek egyedül lenni. Olyankor olvasok, megnézem a sorozatokat amik érdekelnek, kézműveskedem stb. Őt leginkább az zavarja,hogyha pl. ő elmegy a haverjaival akkor én nem hívom a barátnőmet bulizni hanem bekuckózom egy könyvvel egyedül.Ezen kívül nem érdekelnek más emberek túlzottan,magamtól nem nyitok mások felé.Közösségi oldalon sem nézegetek másokat és én sem rakok fel semmit,mert úgy gondolom senkinek semmi köze hozzá,hogy hol voltam,mit csináltam. Ez a fajta antiszociális életmód baj lenne?

Akiket szeretek azokban feltétel nélkül megbízom, velük imádok lenni, de rajtuk kívül nem vágyom társaságra. Nektek ez zavaró lenne férfiak?

2019. aug. 7. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Tanuljátok már meg a szavak jelentését!
2019. aug. 7. 22:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam oda, de ez nekem teljesen megfelel, nem érzem magam magányosnak.
2019. aug. 7. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, mivel férfiként ilyen vagyok. A párom viszont az a társaság közepe. Viszont nincs belőle vita,hogy én jól elvagyok egyedül.
2019. aug. 7. 22:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eggyáltalán nem lenne zavaró, én is ilyen vagyok.

29/f

2019. aug. 7. 22:28
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Amíg nem tudod mi az antiszociális, addig ne használd kérlek.
2019. aug. 7. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi baj, nyugi. ;) Szerintem a férfiak többségét nem zavarná, hogy ilyen vagy.

25/F

2019. aug. 7. 22:47
 7/14 Ramos ökle ***** válasza:
100%
A leírt helyzet szerintem nem probléma. Ez legfeljebb akkor probléma, ha olyan társat találsz, akinek ez probléma. :D
2019. aug. 7. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ez a szó... A "rasszista" kifejezéshez hasonlóan egészen másképp használják az eredeti jelentéséhez képest.

Rám is mondják (mindkettőt :D), de nem veszem fel, mivel az antiszociális szó valódi jelentése nem igaz rám, a rasszista pedig az én értelmezésemben az a személy, aki elismeri, hogy vannak különböző rasszok amik eltérnek egymástól külsőre és viselkedésre is, amit én is megteszek, szóval az vagyok. A gond akkor van, ha rangsort akar felállítani valaki, vagy az egyet kiemelni, mert akkor onnantól fajgyűlölet van, vagy fajelmélet. A cigányokat se "en bloc" utálom, hanem leginkább az errefelé a cigányság archetípusát adó "dik, szoszi, dajdajdaj, segíj, dzsaljunk, he aggyá má cigit" stílusú hangoskodó változatot.

De te sem vagy antiszocális. Nagyanyám az, fel is rúgja a társas viselkedéseket és minimális bűntudata sincs, nem is fogja fel, hogy ez rossz. Vagy ha mégis, akkor "mások hibája"

2019. aug. 7. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Én is ilyen vagyok. A kapcsolat elején furcsa volt neki, mindig azt kérdezgette, hogy valami bajom van-e, de rájött én ilyen vagyok és kész. Gondolom úgyis lelépett volna, ha annyira zavarja🙂 9 éve vagyunk együtt. 2.randinkon mondta, hogy ilyen csendes csajjal se találkozott még😅 amúgy introvertáltak vagyunk, nem antiszociálisak🙂
2019. aug. 7. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy mondják, aszociális :)

Én is ilyen vagyok, a mostani jelöltemnek is elmondtam,hogy ne áruljak zsákba macskát, eddig úgy tűnik, el tudja fogadni.

Amúgy minek vagytok együtt, ha ennyire más világ vagytok és ő ezt cseszi elfogadni?

2019. aug. 8. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!