Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomat egy kicsit zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomat egy kicsit zavarja, hogy antiszociális vagyok. Ez olyan nagy baj lenne?

Figyelt kérdés

Tehát nem nyílok meg könnyedén, nagyobb társaságban szeretek figyelni és nem a középpontban lenni. Egy barátnőm van és néhány férfi haverom, azonban leginkább szabadidőmet a párommal és a családommal szeretem tölteni. Mielőtt arra gondolnátok,hogy állandóan rajta lógok emiatt,az nem igaz, mert szeretek egyedül lenni. Olyankor olvasok, megnézem a sorozatokat amik érdekelnek, kézműveskedem stb. Őt leginkább az zavarja,hogyha pl. ő elmegy a haverjaival akkor én nem hívom a barátnőmet bulizni hanem bekuckózom egy könyvvel egyedül.Ezen kívül nem érdekelnek más emberek túlzottan,magamtól nem nyitok mások felé.Közösségi oldalon sem nézegetek másokat és én sem rakok fel semmit,mert úgy gondolom senkinek semmi köze hozzá,hogy hol voltam,mit csináltam. Ez a fajta antiszociális életmód baj lenne?

Akiket szeretek azokban feltétel nélkül megbízom, velük imádok lenni, de rajtuk kívül nem vágyom társaságra. Nektek ez zavaró lenne férfiak?

2019. aug. 7. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Az introvertált a helyes kifejezés. Csak mondd meg neki, hogy te másképpen működsz.
2019. aug. 8. 02:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsóval értek egyet. Csak simán introvertált vagy.

Ez pedig arról szól, hogy honnan szerzed az energiáidat. Ami tehát a magaddal, hobbijaiddal és minőségi kapcsolataiddal töltött idő.

Társad extrovertál. Amiből ő energiát nyer, az téged kimerít, és fordítva. Tehát őt feltölti, ha emberek közt lehet, imádja a felszínes csacsogást, bájcseverészést, és a semmitérő mennyiségi kapcsolatait. Nameg a figyelem központjában lenni.

Nincs más dolgotok, mint megérteni egymást. Ez nem betegség (pláne nem olyan súlyos, mint az antiszociális személyiségzavar), csak személyiségtípus...

2019. aug. 8. 06:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Na az antiszociálist megtanultuk, az introvertáltat is jegyezzük meg. Nem a félénk, kuka, csendes emberek az introvertáltak, hanem azok, akik egyedül töltődnek fel. Lehet valaki csendes ÉS introvertált, de nincs ok-okozat.
2019. aug. 8. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Szóval mert csendes vagyok félénk vagyok meg kuka? Ez jó😅
2019. aug. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!