Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfi magyar nő kapcsolat? Féltem az egyik barátomat!
A legjobb barátnőm megismerkedett egy arab férfival (muszlim) és komolyan követi az iszlám vallás tanításait. Mondhatom, hogy egy bimbózó kapcsolat van közöttük, a barátnőmre próbálok ész érvekkel hatni, hogy nem igazán lenne jó, ez a vallás neki, a nők elnyomásban vannak stb. Picit ő is tart ettől, de kedveli nagyon is a srácot.
Megértem, hogy elvesztette az eszét soha sem kellett senkinek, szerintem végre kelendőnek érzi magát...
Szerintetek hogyan tudnék rá hatni, hogy higgye el, hogy lesz más és ez a kultúra nem lesz jó neki? Hogy tudnám lebeszélni a csávóról? A barátnőm 24 éves és a srác is.
Kérlek segítsetek, nem szeretném, hogy baja essen vagy valami őrültséget csináljon!
11
Na akkor majd azok is elverik az "új" asszonyt.
Majd tolják előre hogy neki kelljen az úrral hálnia és ő legyen kinozva.
Az egyik arab seprünyéllel öklözte a párjáz a fél bélrendszerét ki kellett venni a nőnek, csoda hogy nem halt meg.
Ott nem szex van hanem erőszak csak.
Nem a barátnőd a kelendő, hanem a vízum, az állampolgárság, amivel az EU-ban ott lehet, ahol akar.
Persze az is lehet, hogy utána mennie kell a francba, talán senkivel se tarthatja majd a kapcsolatot... Tényleg sok dolog megtörténhet.
Lehet, hogy csak felcsinálja, és nem fizet tartásdíjat, lehet az is, hogy a gyereket megtartja ott, az asszonyt meg kirúgja, és soha nem láthatja a gyerekét.
Kicsit más törvények, szabályok érvényesek ott, és tényleg előre kell gondolkoznia. A lila köd nem tart örökké, viszont a következmény talán igen.
Na meg a családon belüli erőszak, és az, hogy azt kell tennie, amit a férfi mond, az természetes. Neki nem lesz szava. És ne gondolja, hogy ebben meg tudja változtatni.
Nekem volt ismerősöm, akit felcsináltak, a pasi nyom nélkül felszívódott, gyerektartást meg persze nem fizet.
Más sztorim is van személyes ismeretségből.
És az a minimum, hogy neki is át kell venni a vallást, gyakorolnia kell.
Úristen mennyi baromságot írtok itt....
Kérdező! Melyik országban élnének?
Csak mert sem a bigámia, sem a kecske*bszás, sem a nő megölése szóba sem jön pl Európában. Egyébként máshol sem nagyon, de ezt gondolom aki csak az M1-ről hallott az arabokról az nem fogja elhinni...
Hát igen utolsó, én is ezt írom hogy ennyi brmsg.
Sok arab országban szerződést is írnak és az asszony még a szex után is kap lóvét. Nem minden muszlim egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!