Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívom egy régi fiú barátomat és megmondom neki,hogy szexelni akarok(laza kapcsolatot) vele akkor mennyi az esélye,hogy visszautasít?Azt tudom,hogy tetszem neki 1-2 évvel ezelőtt,csak én visszautasítottam(ő is laza kapcsolatot akart régen).
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 09:51
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és most nincs neki semmi komoly kapcsolata amúgy.
2022. máj. 3. 09:52
3/8 anonim válasza:
Hat hivd fel es megtudod :) Amugy ha visszautasit, mit vesztessz?
De ha nem, akkor hat na.....
5/8 anonim válasza:
Sztori.
2 hete mentünk szét volt nőmmel.
Fel keresett, hogy azért még beszéljünk meg feküdjünk össze néha.
Egy napig működött a dolog.
Ha tényleg szeretett akkor eszébe sem jutna, csak meg nehezíti az elengedést.
És ahogyan volt nőmet, úgy téged sem értelek kérdező.
Meg nehezíted a másik dolgát és még jobban szét cseszed csak lelkileg.
6/8 anonim válasza:
Abszolút esélye van,főleg,hogy visszautasítottad.
Nem minden az,aminek látszik!
7/8 laszlo racz válasza:
Hat igen ha viszked es ehes a punci nincs megalas
8/8 anonim válasza:
Mondjuk elég rossz véleménye lesz rólad, de ha el akarod ásni magad, akkor csináljad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!