Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha a régi külsőmet megpróbálom visszaállítani? Nem arról volt szó, hogy ha a házasságban kapcsolatban az egyik elhagyja magát, és nem tesz ellene az nagyon egy kapcsolat vége?
Nagyon sokat híztam, és elengedtem a külsőmmel kapcsolatos mindent.(2éve maximum nyafogtam, hogy hizok, hogy összementek a ruhák etc)
Most karácsonykor az egyik rokon hölgy amikor megjelent, nagyon durva elhízással, lelakottan, hallgattam, hogy a háta mögött milyen módon beszélik ki. Plusz belegondoltam, még két év, de lehet annyi se kell, és úgy fogok kinézni mint ő, elég a kifogásból, és vissza kell térnem, amíg nem késő.
Régebben is használt külső belső támogató termékek(ezek sokat segítettek szintentartani a súlyom, bőröm, energikus voltam tőlük), plusz elővettem a jógamatracom(sírvafakadtam, hogy az alap gyakorlatok is teljesen kinyírtak, alig tudtam egy sorozatot megcsinálni). És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet, "öregen" 13éves házasságban.
"És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet,..."
Kik?
"És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet, "öregen" 13éves házasságban."
Aztán még hülyébben fognak nézni, amikor kiderül, hogy férjük szeretőt tart...
Csináld, fogyjál le! Ne csak a külsőd miatt, hanem az egészséged is rá fog menni a túlsúlyra. Diabetes, izületi és érproblémák, stb.
Ha a karácsonyi vacsorán tetted mindezt, úgy, hogy előkaptad a jóga matracot, kicsit sírdogáltál, akkor nem csoda, ha problémát láttak!
Valahogy nem kerek a történet, senkinek semmi köze ahhoz, hogy fogyni akarsz, és nem is szokás szóvá tenni. Amúgy meg először az étkezési szokásaidon változtass, és ha nem beszélsz róla, még az sem szól bele, akinek állandó közléskényszere van, úgy, hogy nem is kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!