Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora probléma, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora probléma, ha a régi külsőmet megpróbálom visszaállítani? Nem arról volt szó, hogy ha a házasságban kapcsolatban az egyik elhagyja magát, és nem tesz ellene az nagyon egy kapcsolat vége?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat híztam, és elengedtem a külsőmmel kapcsolatos mindent.(2éve maximum nyafogtam, hogy hizok, hogy összementek a ruhák etc)

Most karácsonykor az egyik rokon hölgy amikor megjelent, nagyon durva elhízással, lelakottan, hallgattam, hogy a háta mögött milyen módon beszélik ki. Plusz belegondoltam, még két év, de lehet annyi se kell, és úgy fogok kinézni mint ő, elég a kifogásból, és vissza kell térnem, amíg nem késő.

Régebben is használt külső belső támogató termékek(ezek sokat segítettek szintentartani a súlyom, bőröm, energikus voltam tőlük), plusz elővettem a jógamatracom(sírvafakadtam, hogy az alap gyakorlatok is teljesen kinyírtak, alig tudtam egy sorozatot megcsinálni). És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet, "öregen" 13éves házasságban.

2022. jan. 5. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Eddig nem csináltad ezért csodálkoznak. Nem értem mit vagy ezen így kiakadva. Megkérdezték, te meg szépen elmondtad, hogy szeretnél kicsit formába lendülni. Ennyi. Nem kell mártírkodni. Semmi rettenetes nem történt, pláne olyan, amiért kérdést kell kiírni gyakorira, mert egyedül földolgozhatatlan.
2022. jan. 5. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kik néztek rád értetlenül? Kit érdekel, ki mit gondol arról, hogy formába akarod magad hozni? Ha házas vagy, akkor kötelező lelakottnak, kövérnek lenni?
2022. jan. 5. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen hiszem, hogy ebből így januárt első hetében, mikor mindenki is fogyózik, bárki problémát csinálna. Eléggé túlreagálod.
2022. jan. 5. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet,..."

Kik?

2022. jan. 5. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"És kicsit értetlenül néznek rám, hogy minek csinálom ezt az egészet, "öregen" 13éves házasságban."

Aztán még hülyébben fognak nézni, amikor kiderül, hogy férjük szeretőt tart...

Csináld, fogyjál le! Ne csak a külsőd miatt, hanem az egészséged is rá fog menni a túlsúlyra. Diabetes, izületi és érproblémák, stb.

2022. jan. 5. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha a karácsonyi vacsorán tetted mindezt, úgy, hogy előkaptad a jóga matracot, kicsit sírdogáltál, akkor nem csoda, ha problémát láttak!

Valahogy nem kerek a történet, senkinek semmi köze ahhoz, hogy fogyni akarsz, és nem is szokás szóvá tenni. Amúgy meg először az étkezési szokásaidon változtass, és ha nem beszélsz róla, még az sem szól bele, akinek állandó közléskényszere van, úgy, hogy nem is kérdezik.

2022. jan. 5. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz masokkal, csak ankuldetesedre koncentralj
2022. jan. 5. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:
A férjem és a családja. Hogy felszedtem arra decsinosvagy jön, eddig nagyon kilógtam a sorból. Először, hogy jött a homeoffice, és kevésbé adtam magamra, a vége a teljes punnyadás lett. Sem a csinos ruháimat, sem sminket sem semmi ilyet nem látnak rajtam már. Teljesen ellentéte vagyok annak amit eddig ismertek, és ez jobban bejön nekik. Enerváltabb is vagyok, szétszórtabb, amilyen a belső olyan külső és fordítva nálam, irányíthatónak gondolnak.
2022. jan. 5. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!