Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szétesett kapcsolatom visszaál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétesett kapcsolatom visszaállítanám, de nem szabad. Mit csináljak? (19/f)

Figyelt kérdés
Az előzőleg legjobb lány haverom és köztem kezdett több lenni így egy következő szintre léptünk. 5 hónapig tartott. Voltak nagyon szép pillanatok is de rengetg veszekedés és mérgelődés is volt benne. Két durva dolog volt: egyszer megláttam a gépén pár képet egy szilveszteri bulirol ahol fogdossák. Most pedig felbukkant az exe és ugy láttam mintha hezitálna kettőnk között. Bizalmatlanságból megnéztem az emailjeit ahol az ex kérdezte hogy lenne-e megin a szeretője. A barátnőm aztmondta lenne. Kibuktam erre és lapátra tettem. Azonban rájöttem, hogy azért kacsintgatott kifelé, mert állandóan problémáink voltak. Akkor írta speciel, hogy lenne, amikor összevesztünk pont. Sokszor baszogattam őt olyanért amiért nem kellet volna, vagy próbáltam meg kisajátítani. Én már újrakezdeném, annak ellenére hogy mindenki lebeszél róla, de benne van az hogy a viták megint lesznek. Képtelenség viszont efelejtenem, egy osztályba járunk, egy fakton tanulunk, egy padban ülünk, ugyanazt az egyetemet és szakot jelöltük meg. Mit tegyek? Bocs hogy ilyen hosszu lett..
2010. márc. 28. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

hidd el, meg tudlak érteni, hasonló helyzetben vagyok, csak párom nem "kacsingatott" ilyen téren félre, hanem elkezdte akarva akaratlanul kiölni magából az érzésiet.

ha szereted és érzed hogy tudsz rajta változtatni, szóval ha azt érzed, hogy felfordult veled a világ, és nem is igazán te voltál az, aki a problémákkal nem tudott mit kezdeni, csak kissé kifordultál magadból és magadra sem ismersz akkor mondhat bárki bármit, egy próbát mindenképp megér.

19/l

2010. márc. 28. 11:39
 2/7 BlackSword ***** válasza:
Felejtsd el, még mielőtt több kárt teszel magadban... és vond le a konzekvenciákat... tudom miről beszélsz, de csak pajoratív értelemben, mert a körülmények mások voltak... pl mi nem veszekedtünk... csak éppen mindenről másként gondolkoztunk... és nem én voltam aki nem tudta a másik nézeteit tolerálni...
2010. márc. 28. 11:39
 3/7 A kérdező kommentje:
A gondolatvilágunk eléggé különböző az tény. A baj még az hogy rengetgszer aláztam meg magam nála, most is én dobtam, de másnap már kerestem.
2010. márc. 28. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Legyél már férfi b+!!!

Ne alázkodj meg senki előtt, főleg ne olyan nő előtt aki szeretőt tartana! Ne foglalkozz vele, ülj máshová vagy válts iskolát, szakot vagy bármit. De ne csinálj hülyét magadból.

Condemned

2010. márc. 28. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Azt írod képtelenség elfelejtened,de szerintem a veszekedések miatt egy normális csaj nem félrekacsintgat meg másnál keresi a boldogságot,hanem ha értelmes akkor inkább a barátjához fordul hogy megbeszéljék a gondokat! Ha annyira szeretett volna akármi is van nem ugrik másnak egy szóra..Én legalábbis ha szeretem a barátomat biztos hogy akármi van nem máshoz fordulok "vígasztalódni"..Szerintem nem érdemli meg hogy utána epekedj,az meg hogy "kiakartad sajátítani" hát én megmondom őszintén inkább örülnék ennek mint hogy pl. elakarok menni vhova és a barátom aztmondaná hogy oké menj nyugodtan (nem érdekel).Én örülnék ha a barátom törődne velem és érezném hogy csak az övé vagyok.Szóval szerintem keress mást és ne foglalkozz vele..
2010. márc. 28. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
ha te azok után még tudnál bízni benne, hogy tartott volna szeretőt, akkor csináld.
2010. márc. 28. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Sose tudtam rendesen megbízni benne. De sajnos úgyérzem, hogy az hogy szeretem minden rosszat elnyom, bagatellizál. Főleg most, hogy nincs velem és hiányzik.
2010. márc. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!