Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintha megszokottá vált volna a kapcsolatom. Hogy lehet visszaállítani, hogy olyan legyen, mint az elején?
2 éve vagyok együtt a barátommal. Nézegettem régebben feltöltött képeken a facebookomon, és meglepődtem, hogy milyen komenteket találtam a régi képeim alatt. És eszembejutott, hogy a kapcsolatunk elején rengeteget bókolt nekem, hogy milyen csinos vagyok, kiemelte a részeket, amik külön nagyon tetszenek neki, és ha új volt a frizurám, azt is megdícsérte, hogy mennyire jó és szép.
Mindenben támogatott, és látszott rajta a rajongás irántam. (persze ez ugyan így volt részemről is felé)
Viszont egy pont után mintha sokminden változott volna. Van olyan dolog, amiben kezdetben mellettem volt, mostpedig teljesen ellenzi, sosem dicsér meg, hogy csinos vagyok, még ha kiöltözős alkalomra megyünk, akkor sem. A hajam változásait is ellenzi, és alig örül a kis apró jóknak amiket ajándékba, vagy tettekkel próbálok csinálni neki. És a veszekedések is sokszorozódtak. Viszont sokszor megkapom, hogy hova menynit híztam, vagy mi nem jó rajtam... Aztmondja, hogy nagyon szeret, és csak segíteni akar, mert ha elhízok utálni fogom magam....
Szóval mit tudnék csinálni, hogy olyan legyen a kapcsolatunk, mint az elején? Hiányoznak a bókok, a kedves szavak, a támogatás.. Menthető még? :/
L19 F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!