Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan jovok ra, hogy a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jovok ra, hogy a parom mar nem szeret vagy mar megszokotta valt a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Ugy erzem, valami nincsen rendbe a kapcsolatommal. Mostanab eleg ritkan olyan kedvesseget,amit meg az udvarlas ideje alatt kaptam, nem mindent mond el nekem, mintha valahogy megszokott lenne mar hogy vagyunk egymasnak s az evvel jaro dolgok, s semmi tobb. Tudtok erre magyarazatot? Vagy esetleg valamit tanacsot mi tegyek ha valoban igy jartam? :(
2008. ápr. 22. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat elegge ugy nez ki, mint aki erdeklodeset vesztette...

Nem tudom mit lehet tenni.

En is voltam ebben a helyzetben es ketsegbeesetten probaltam kapalozni, szeretetet kapni stb.

Aztan megcsalt.

A tanulsag az volt, hogy nagyon buta voltam, hogy turtem.

Nem akarlak ellene beszelni es megertem azt is, hogy ragaszkodsz, de nem lesz jobb.

Amit tehetsz, hogy elkezdessz elni mellette. Fuggetlenne valsz, baratnoiddel olykor el-el mesz valahova, szervezel magadnak programokat.

Elobb-utobb felkelti az erdeklodeset, hogy a franca, nelkule is jol erzed magad. Valoszinu el kezd pedalozni -ez olyan par honapos atmenetel- ha van ra idod.

Sajnos nagyon nehez jo, eletre szolo partnert talalni es mi nok, nagyon hiszunk abban, hogy barkit kepesek vagyunk megvaltoztatni de sajnos csak ideig oraig...

2008. ápr. 23. 03:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez egy szomorú dolog, de ha mindketten ezt érzitek, akkor mindkettőtőknek az lesz a legjobb ha szátváltok, ami megintcsak egy fájdalas dolog. Gondoljátok meg!
2008. ápr. 23. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy jobb volna-e kulon. Eddig ugy vettem eszre csak en gondolom igy,hogy kicsit mintha megszokott lenne, o ne mondott semmit s nem mondanam, hogy utalt volna ra, hogy valami nem jo. Korulbelul ugy nez ki, mint akinek nincs kedve elni se s elegge zavar. S ez persze rajtam mutatkozik meg a legjobban. De ha a haverjaival latom pl, akkor mintha kozbe jol erezne magat. S ilyeneket mond, legszivesebben elmenne jo messze, elutazna s vissza se jonne. :(( Nem tudom, valamit en rontottam el ? :((
2008. ápr. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!