Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7eve vagyunk egyutt a párommal, elegge megszokottá váltak a napjaink. Valami otlet amivel életet vihetnék a mindennapjainkba?
Az mit jelent h, megszokottá ??
Mert hogy öszinte legyek nem nagyon értem a kérdésed
ah ennyi baromságot amit itt összetud egy-egy válaszadó hordani......hihetetlen.
Ez sajna minden kapcsolatban eljön egyszer-egyszer.Ezért hívják hullámvölgynek.Megszokottá válik minden.Rutinná alakul.Eltűnik az izgalom,a vágy,a szenvedéj és bizony-bizony bennünk nőkben is nem csak a pasikban tehát a pasinak is KÉNE tennie azért hogy ez ne igy legyen de hogy ez lustaság vagy mi az ő részükről azt nemtudom...
Változatosság....tedd féltékennyé akkor általában felébred bennük a tigris és védik ami az övék elmúlik a biztonság érzés hogy őt már megkaptam és megtartom nem kell küzdeni érte ő már az enyém....valahogy igy gondolhatják.Nem félre lépésre gondoltam.Pl.mikor egy pasi nyomult rám akár buliban vagy bárhogy ha csak megnézett az én páromnak vérben forogtak a szemei és rájött esetleg elvehet valaki tőle.....Kell a váltpzatosság,programok,néha egy egy sms ami nem mindíg abból áll hogy szeretlek.pl.írd le mit teszel vele este...szokatlan módon írd...változatosság az ágyban,szerepjáték,segédeszköz,sexi ruci esetleg szokatlan helyen sex.Kocsiban mondjuk.Vagy bárhol.Legyél sexi otthol is.Fantázia............
7 év sok idő,ez tény..De csináljatok valami programot,amit amúgy nem szoktatok. Pár ismerősöm pl évek óta nem volt moziban,színházban ami nekem hihetetlenül is hangzik. El is utazhattok pár napra kettesben. Jön a jó idő,a piknikezés,a kerti party,lehet társaságba járni,bulizni együtt,stb.
Ha a szex is unalmas,akkor meg egy szexi harisnya,fehérnemű,kényeztetés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!