Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok légyszi a véleményeteket, tanácsokat, hogy lépjek túl?
Egyszerűen úgy érzem muszáj kiírnom magamból, mert tanácstalan vagyok és kicsit elkeseredett. Volt egy férfi, akivel ismerkedtem , írogattunk, elkezdtem megkedvelni, de nem történt semmi jelentős, néha nem is voltak jók neki a találkozók, amit elkezdtem furcsálni. Később bevallotta, hogy van barátnője, akivel , jól érzi magát, de irántam is érez valamit. Ki szeretné deríteni ki iránt érez többet, mert úgy érzi kezd szerelmes lenni belém, sokat gondol rám. Amit tudni kell, hogy én még nem voltam pasival, nem feküdtem le senkivel sem. Minden egyes nap keresett, írt és úgy éreztem tényleg érdeklem. Nagyon válogatós vagyok, nem akartam beleszólni a kapcsolatukba, de végre valakivel éreztem azt az erős vonzalmat, amit még soha. Megmondtam neki, hogy nem fekszem le vele, amíg barátnője van(1 éve jöttek össze), ismerjen meg és döntsön. Csak csók történt. Ő mondta, hogy könnyebb lenne ha lefeküdnénk egyszerűbb lenne a döntés. Néha eléggé kikeltem magamból és nem a legkedvesebb oldalamat látta, mert hitegetet, mivel következő nap már olyanokat mondott, hogy nem ígérhet semmit, nem tudja mivel elhagyni a barátnőjét mert nem veszekednek, idő kell neki a szakításhoz. Le akartam lépni, de nem hagyott, hívott, üzent, de éreztem, hogy ebből nem sülhet ki semmi jó sem. Csalódott vagyok, már nem beszélünk ő éli életet a kedves , drága barátnőjével boldogan én pedig itt vagyok egyedül és erre gondolok, hogy ők randiznak, jól érzik magukag én pedig próbálok ismerkedni, de nem megy mert még szomorú vagyok a dolog miatt és nagyon dühös is.
Légyszi ne írjatok nagyon gonosz kommenteket, inkább tanácsokat!:)) köszönöm szépen!
22/L
Jól tettél mindent, amit tettél, hogy nem dőltél be neki. Le akarta dumálni rólad a bugyit, nem sikerült neki. Legközelebb, ha kiderül, hogy foglalt a pacák, lépj le egy hét haladékadás után. Még így is jobb, mintha csak kihasznált volna.
Tűnj el az életéből.
50f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!