Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leírnátok légyszi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok légyszi a véleményeteket, tanácsokat, hogy lépjek túl?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem muszáj kiírnom magamból, mert tanácstalan vagyok és kicsit elkeseredett. Volt egy férfi, akivel ismerkedtem , írogattunk, elkezdtem megkedvelni, de nem történt semmi jelentős, néha nem is voltak jók neki a találkozók, amit elkezdtem furcsálni. Később bevallotta, hogy van barátnője, akivel , jól érzi magát, de irántam is érez valamit. Ki szeretné deríteni ki iránt érez többet, mert úgy érzi kezd szerelmes lenni belém, sokat gondol rám. Amit tudni kell, hogy én még nem voltam pasival, nem feküdtem le senkivel sem. Minden egyes nap keresett, írt és úgy éreztem tényleg érdeklem. Nagyon válogatós vagyok, nem akartam beleszólni a kapcsolatukba, de végre valakivel éreztem azt az erős vonzalmat, amit még soha. Megmondtam neki, hogy nem fekszem le vele, amíg barátnője van(1 éve jöttek össze), ismerjen meg és döntsön. Csak csók történt. Ő mondta, hogy könnyebb lenne ha lefeküdnénk egyszerűbb lenne a döntés. Néha eléggé kikeltem magamból és nem a legkedvesebb oldalamat látta, mert hitegetet, mivel következő nap már olyanokat mondott, hogy nem ígérhet semmit, nem tudja mivel elhagyni a barátnőjét mert nem veszekednek, idő kell neki a szakításhoz. Le akartam lépni, de nem hagyott, hívott, üzent, de éreztem, hogy ebből nem sülhet ki semmi jó sem. Csalódott vagyok, már nem beszélünk ő éli életet a kedves , drága barátnőjével boldogan én pedig itt vagyok egyedül és erre gondolok, hogy ők randiznak, jól érzik magukag én pedig próbálok ismerkedni, de nem megy mert még szomorú vagyok a dolog miatt és nagyon dühös is.

Légyszi ne írjatok nagyon gonosz kommenteket, inkább tanácsokat!:)) köszönöm szépen!

22/L

2023. márc. 20. 13:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez lett volna a megfelelő lépés, ha korrekt emberről van szó. De nem engem akart, csak be lettem hülyítve. A lány a nagy szerelme ...
2023. márc. 20. 14:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem, teljes mértékben igazatok van, nem jártam volna jól vele. Az a fő probléma, hogy én is láttam az intő jeleket és mondatokat, csak valamiért jobb volt ábrándokba ringatni magamat. :(( Gusztustalan amit művelt, nem lehet emberekkel így bánni.
2023. márc. 20. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Foglalt, és hazudott, sőt még versenyeztetne. Te ezen ilyen könnyen továbblépsz?

Mit képzel magáról, ki ő? Annyira jól néz ki, hogy majd versengjenek érte, és majd ő a fotelből eldönti?!

2023. márc. 20. 14:21
 14/21 anonim ***** válasza:

"könnyebb lenne ha lefeküdnénk egyszerűbb lenne a döntés."

Ennél a mondatnál elbizonytalanodtam, hogy igaz-e a történet.

Ha esetleg igaz, akkor az a probléma, hogy nagyon ki lehet használni a naívságodat. Normális esetben egy nőnek ez annyira átlátszó, hogy már inkább nevetséges, ezek után egyáltalán nem lenne szabad komolyan venni egy szavát sem. Ez abszolút egyenlő azzal, mintha azt mondta volna, hogy veled csak le akarok feküdni, kipróbállak, ha jó vagy, néha megismételjük, ha lesz kedvem. Nehéz elhinni, hogy ezt te nem látod, ha csak poénnak szántad a sztorit, akkor viszont jó lett.

2023. márc. 20. 14:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem poénnak szántam, és elhangzott ez a mondat. Én is levágtam, hogy mire célzott vele. Már 22 éves vagyok, semmilyen tapasztalatom nincsen, senki nem keres és nulla a szerelmi életem... először éreztem azt, hogy valaki rendszeresen keres és érdeklődik, jó érzés volt, hogy valaki végre kedvel, de mint kiderült mégsem. Aztán jött a feketeleves, biztos szánalmas az ilyen fokú elkeseredettség, majd dolgozom magamon.
2023. márc. 20. 14:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexre kellenel. Trofeanak. Hajtsd el a fenebe.
2023. márc. 20. 14:32
 17/21 anonim ***** válasza:

"Később bevallotta, hogy van barátnője, akivel , jól érzi magát, de irántam is érez valamit. Ki szeretné deríteni ki iránt érez többet, mert úgy érzi kezd szerelmes lenni belém, sokat gondol rám."

Kicsit nem ártana néha gondolkozni az agyaddal.

Ha tudod, hogy barátnője van mi a fszt foglalkozol vele?

Megmondhattad volna figyelj barátnőd van, foglalkozzál azzal gyökér gyerek.

"Megmondtam neki, hogy nem fekszem le vele, amíg barátnője van(1 éve jöttek össze), ismerjen meg és döntsön. Csak csók történt. Ő mondta, hogy könnyebb lenne ha lefeküdnénk egyszerűbb lenne a döntés."

Nem fekszel le vele, de csók azért történt, úgy hogy barátnője van.

Mindketten jellemtelenek vagytok. Ő azért, mert barátnője van és rád nyomult, te meg azért mert, hagyod. Nem kell itt a szűzkvát játszani..

Az meg, hogy azt mondja, könnyebb lenne a döntés... segítsek?

Meg akar bszni csak kicsikém.

Így már világos?

"és erre gondolok, hogy ők randiznak, jól érzik magukag én pedig próbálok ismerkedni, de nem megy mert még szomorú vagyok a dolog miatt és nagyon dühös is."

Szomorú vagy baba? De mért? Mert nem te lettél az alany, akivel félrekrtak a barátnő mellett?

Gusztustalan hányadék, és te ilyen miatt vagy szomorú???

Hát tényleg beszarás....

2023. márc. 20. 15:21
 18/21 A kérdező kommentje:
#17es Nem játszom a szűzkurvát,az pedig hogy hagytam egy csókot nem ugyanaz mintha lefeküdtem volna vele, mennyire jellemtelen vagyok ,jézus. Szerintem az életében mindenkivel történt már ilyen, senki sem szent, de ezek szerint el kéne vonulnom egy apácazárdába hátha ott gatyába ráznak. Hihetetlen ez a bunkó stílus, a lényeget már leírták előtted egy páran : meg akart b*szni, felfogtam.
2023. márc. 20. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:

"Hihetetlen ez a bunkó stílus"

Ne sértődj meg. A nyers stílus ellenére segítőszándékkal írtam, hogy gondolkozz el, tanulj az esetből.

Ha tudod, hogy barátnője van valakinek, akkor ne foglalkozz vele. Szabj határokat és ne hagyd, hogy szórakozzanak veled.

Láthatod, ha te nem szabsz határokat, akkor vannak ilyen mocsadékok, akik a barátnőjüket csalják. Neked az a felelősséged ebben, hogy nem foglalkozol ilyenekkel, mert te is jellemtelenné válsz. Te sem örülnél, ha neked lenne partnered és valaki meg úgy lenne vele "ki nem szrja le, hogy ott a barátnője, csókolózgatok vele".

Ami neked nem esne jól, azt mással se tedd.

2023. márc. 20. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:

"az pedig hogy hagytam egy csókot nem ugyanaz mintha lefeküdtem volna vele"

Hát, attól függ kinek a szempontjából. A barátnőjének egy csók is elég lesz hogy letépje az arcod. :D

2023. márc. 20. 17:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!