Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoknál a csajoknál akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknál a csajoknál akiknek fontos az autó, már jó benyomást lehet kelteni egy audi a6al?

Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 08:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Van olyan audi ami felkelti a nők figyelmét, de az nem egy 15-20 éves a6 lesz.

Hanem mondjuk egy audi r8, vagy egy rs audi.

És igen, akit érdekel a pasinak milyen kocsija van, az tisztában lesz azzal hogy az a kocsi 600ezret vagy 20 milliót ér.

2023. márc. 20. 09:30
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
500 ezres fizetés, ma semmi. Átlagos! Az autó márkája, pedig mindegy, amig egy középkategoriás, BIZTONSÁGOS autorol beszélünk!
2023. márc. 20. 09:36
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Hát én nem tudom, ránézésre semmilyen autómárkát nem tudok megmondani. A régieket egyedül, hogy Trabant, Skoda, Lada. Az újak tök egyformák.
2023. márc. 20. 09:38
 14/22 anonim ***** válasza:
44%

Látod, egy patika állapotú Trabanttal nagyobb figyelmet lehet kelteni. Sokkal ritkább, és a legtöbb ember felismeri.

Egy kis tuninggal igazi különlegesség, ami után mindkét nem megfordul.

2023. márc. 20. 09:42
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Amelyik csajt az A6 érdekli, azzal jobb nem kezdeni... :D
2023. márc. 20. 09:52
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát de ez szerintem tényleg így van. Egyszer láttam ilyen régies autót, nem tudom, hogy Rolls Royce volt-e, vagy van valami más, de olyan volt, mint a régi filmekben. Az volt az egyetlen autó, amit életemben megnéztem.

Amúgy a színe tűnik fel. Múltkor is láttam egy szép rozsdabarnát, arra gondoltam, körömlakkban de szép lenne.

A szüleim autóját sem ismerem fel, kb 7 éve van meg ez, Suzuki Vitara. Mindig rendszámtábla alapján keresem, ha parkolunk valahol, mert egyszer csak "fejre" mentem, és elkezdtem rángatni egy idegen kocsit, hogy miért nem nyílik. Az nagyon gáz volt.

2023. márc. 20. 09:57
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
Bugatti Veyron-nal nem foghatsz mellé.
2023. márc. 20. 11:04
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Egy külföldről behozott 20 éves rosdas vas kit érdekel ? Ha már Audi akkor vegyél egy 2022-3 as új típust. Legyen értéke azért 30-40 millió.
2023. márc. 20. 11:50
 19/22 A kérdező kommentje:

Na azoknak akik azt írjak h egy regi audi nem lenne jó:

En egy 5 evnel nem régebbi audi a6ot vennek.

2023. márc. 20. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
85%

Megnéztem a használtautón. 9 milliónál kezdődik. Az már nem rossz.

Bár engem azért zavarna ha egy faszi kb semmibe nézne kocsi nélkül, de a drága autómba szívesen bele tenné a seggét.

Én kihagynám.

2023. márc. 20. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!