Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik edzőteremben edzenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik edzőteremben edzenek, azok járnak olyan férfiakkal akik nem?

Figyelt kérdés

2023. márc. 19. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
10: Arra céloztam, hogy az élet nem ennyire fekete-fehér. Lehet, hogy többet tudok az edzésről, mint az akin most perpillanat jobban látszik külsőre. Szóval érted.
2023. márc. 19. 22:39
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
12-de az hol számít ebben a kontextusban? Aki edzett, az hasonlóan edzett társat szeretne, nem pedig edzőt. Egy pocakos tornatanár is sokat tudhat az edzésről, de nem bírja szuflával.
2023. márc. 19. 22:46
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
13: Inkább arra gondolok, hogy éretlen dolog valakit az alapján megítélni, hogy ugyanúgy jár e edzésre mint az illető aki lenézi amiatt mert nem jár. Ő még gyakorlatilag most vette fel úgymond azt a cipőt amit én már levetettem és az ő életében is lesznek szakaszok amikor nem az edzés lesz prioritás, és az élsportolókat kivéve ez szerintem mindenkivel előfordul majd. Persze aki rövid távra tervez annak valóban mindegy ez, de gondolom hosszabb párkapcsolatban is gondolkodnak emberek. Nekem van párom szóval részemről mindegy, csak fura volt belegondolni, hogy valakinek tényleg ez a legfontosabb szűrője :)
2023. márc. 19. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Baromira nem erről van most szó, de a végére azért sikerült ügyesen kiforgatnod.
2023. márc. 19. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
13-as a kerdes most errol szolt, nem a te elethelyzetedrol.
2023. márc. 19. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Ismét tanult az mber valamit erről az oldalról. Tehát ha valaki nem sportol, nem jár edzeni, akkor automatikusan dagadt lesz. Jó tudni...
2023. márc. 20. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:
18%
16-os nem feltetlenul. De az valoszinu, hogy nem lesz jo kondibsn, nem lesz eronlete.
2023. márc. 20. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Attol még hogy ki van pattintva valaki az àllóképessége lehet 0..ergo 2 lökés után meghal
2023. márc. 20. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!