Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki edzőteremben ismerkedett meg a párjával?
Egy lány aki a szomszéd városban lakik, akit látásból ismerek (távoli látásból, ha így érthető), sajnos nincs közös ismerősünk, Facebookon meg nem akarom ismeretlenül jelölgetni, mert abból semmi nem lesz. Nem sokat tudok róla csak hogy melyik konditerembe jár. Arra gondoltam, néha néha napi jeggyel elnézek oda, hátha ő is ott lesz. De nem tudom hogy közeledjek hozzá.
Valami ötlet?
Nagyon könyörgök ne a "gyúrunk vazze?" "mit szedsz?" és társait mondjátok :D
Ha nem egy az erdeklidesi korotok feleslegesen mesz oda
Ezzel max csak becsapod milyen sportos vagy aztan nem is.
#1 ne aggódj, az nyilván látszik rajta, hogy nem szokott sportolni🤣Az izmok nem épülnek csak úgy a semmitől, a lány is levágja egyből, hogy nem jár kondizni a srác (vagy ha igen, akkor nagyon szarul csinálja).
Amúgy simán lehet teremben is ismerkedni, próbáld meg.
Nem gondoltam hogy ilyen megosztó téma lesz ez :D
Attól hogy valaki edzeni jár nem biztos hogy szúrni fogja magát meg 20 évesen romra rakja magát
Na de a lényeg hogy nem az volt a kérdés lényege hogy meg próbáljam-e vagy nem. Hanem hogy hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!