Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki edzőteremben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki edzőteremben ismerkedett meg a párjával?

Figyelt kérdés

Egy lány aki a szomszéd városban lakik, akit látásból ismerek (távoli látásból, ha így érthető), sajnos nincs közös ismerősünk, Facebookon meg nem akarom ismeretlenül jelölgetni, mert abból semmi nem lesz. Nem sokat tudok róla csak hogy melyik konditerembe jár. Arra gondoltam, néha néha napi jeggyel elnézek oda, hátha ő is ott lesz. De nem tudom hogy közeledjek hozzá.

Valami ötlet?

Nagyon könyörgök ne a "gyúrunk vazze?" "mit szedsz?" és társait mondjátok :D

2022. dec. 11. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7es ezeket mégis miből szűröd le?!
2022. dec. 14. 04:07
 12/15 anonim ***** válasza:
#8 ja mert aki izmos, az biztos szúrja magát…ezeket a kliséket, amiket csak hozzá nem értők képesek gondolni, majd ne durrogtasd a csajszinak, mert égnek áll a haja tőled és esélyed nem lesz nála. Üdv egy 9 éve kondizó lány
2022. dec. 14. 06:20
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Nőn könnyű észre venni ha használ kokxor.
2022. dec. 14. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 ez hogy jön ide? Én arról beszélek, hogy nem mindenki kokszol, aki izmos. Ezt csak azok gondolják, akik még sosem kondiztak, de szeretnének okoskodni.
2022. dec. 14. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:
14. Tudom hogy nem mindenki mivel latom.
2022. dec. 14. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!