Szerintetek ilyenkor mit tehetnék? Nagyon tetszik:))
Hát igazából nagyon nem megyek bele a részletekbe, mivel az kicsit hosszú lenne. 17 éves lány vagyok, és hát lett egy kiszemeltem az edzőteremben. Amúgy csak pár hete figyeltem fel rá ÚGY. Nagyon aranyosnak tűnik, segített is nekem már, pedig nem is kértem:)) dolgoztunk együtt egy gépen. Váltogattuk egymást a gépnél, ő viszont mindig miután használta visszaállította nekem a módot és a súlyt is. Többször szemeztem vele, kaptam azon hogy bámul xd
Amúgy szerintem kisebb lehet nálam úgy egy évvel, meg nem ugyanaz az anyanyelvünk://
A másik problémám az hogy nem csak nekem jön be, ugyanis egy másik csaj ma megkérte hogy segítsen neki aztán pedig majd’ elrepült izgalmában:))
Nem tudom másképp elmondani röviden, amúgy kicsit gáz, ez van😂
Tehát nem tudom a nevét sem és nem tudom hogyan tudhatnék meg róla dolgokat. Nem lenne gáz odamenni hozzá?🙃
"A kondi nem erre van, kicsit tobb tiszteletet... Hanem a hozzad hasonlok okozta karok kijavitasara... Ezt utana rendezd le."
Legendás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!