Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közelítsek a fiú felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek a fiú felé ? (Csak edzőteremben látom mindig, de már nagyon idegesít ez a szitu.)

Figyelt kérdés

Szóval elkezdtem crossfitezni egy kezdő csoportban. És néha ebben az időpontban szoktam látni edzeni egy nagyon helyes pasit, de fogalmam sincs hogy hogyan tudnám megszólítani. Nem a mi csoportunkkal edz, csak úgy magának. Néha néha összetalálkozott már a tekintetünk is. Annyit sikerült megtudnom róla hogy katona és hogy mi a vezetékneve (láttam a hátizsákján). Már rákerestem a szolnokon hallottam csoportban is erre a vezeték névre hátha megtalálom 😂. Igaziból félek hogy nem jövök be neki és az úgy írtó ciki lenne utána, hogy ugyanoda járunk edzeni. Nem tudom hogy tudnék közeledni felé, már csomoszor elterveztem hogy megszólítom, de aztán sosem mertem, elvégre mégis csak edzeni jár ide nem ismerkedni.

24/N

2022. ápr. 1. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Cuki amit írtál. 😂 Azt hinné az ember, hogy egy 24 éves nő már érettebb, de nem. 🙂

29/F

2022. ápr. 1. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Csak azért néz mert crossfites vagy és lesajnál.
2022. ápr. 1. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:

..xd

Nem hiszem hogy lesajnalna, o is azt csinalja 😄

2022. ápr. 1. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Hat sztem kozelitsel deli iranybol.
2022. ápr. 1. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha tetszenél neki akkor már beszélgetne veled.
2022. ápr. 1. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
A régi, hagyományos technika mindig bejön. Elejtesz előtte valamit, amit felvesz neked a földről :) egy nőcis, kedves mosollyal máris lehet beszélgetést kezdeményezni, hogy milyen jó, hogy észrevette, nagy bajban lettél volna telefon (füles, notesz, stb) nélkül:)
2022. ápr. 1. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:

14 evesnek hittelek.

Nezd hosszan meg mosolyogj ra, aztan ha tetszel neki oda megy hozzad.

2022. ápr. 1. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tragédia ha nem jön össze.

Én is bepróbálkoztam egy lánynál a konditerembe, el is mentünk egy randira de utána offolt. Utána 1-2 hét kínkeserves volt mert tényleg szinte minden nap egy időben járunk edzeni és baromi kínosan éreztem magam, de most már olyan mintha kb nem is ismernénk egymást és ugyan úgy tudok kényelmesen edzeni.

Kell néha kockáztatni ez van.

2022. ápr. 2. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
A saját stílusodban (nőies, fiús, kacér, szégyenlős, mosolygós, stb.) odamész hozzá és kérdezel tőle vmit. Pl. "te mióta edzel?", "miért pont crossfit-et csinálsz?", "te mennyi ideje csinálod ezt?", "te is a kezdő csoportban kezdtél crossfit-ezni?", "meg szerettem volna kérdezni, hogy eleinte nem fájt-e a térded, bokád, felkarod...?" stb. stb. stb. stb. és majd meglátod, hogy kedvesen válaszol-e, tudtok-e beszélgetni.
2022. ápr. 2. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!