Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet edzőteremben ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és járok edzeni. Szoktam látni (amúgy elég kicsi terem) srácokat akik bejönnek (nem, nem a fullkigyúrt arnold utánzatokra gondolok) és az utóbbi időben le vagyok eresztve ismerkedés terén, mert a korona miatt elég nehéz de gondolom ezt nem kell jobban magyaráznom.

Sokan állítják hogy a teremben is lehet ismerkedni. Na most ez nekem már ott sántít hogy ha elmegyek edzeni egyrészt nem másokra figyelek, nem stírölök, hanem magamra fókuszálok, de ez megoldható. Másik hogy ilyenkor nyilván izzadok, kipirosodok, büdös leszek, hajam kicsit szétjön, nem sminkben megyek és amúgy se szoktam vakolatot tenni magamra, de összességében aligha vagyok ebben az állapotban a legvonzóbb.

Na most én szívesen ismerkednék teremben, de akik ezt állítják hogy az könnyű, ők hogy gondolják? Hogy lehet a teremben ismerkedni?

Annak meg nem látom értelmét hogy kiöltözve, sminkben, óvatoskodva tolok 1-2 gyakorlatot hogy illegessem magam...

Aki ismerkedett ott leírna hogy volt?

2020. okt. 13. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Aki edzeni jár oda, az nem másokra figyel. Aki társasági életet élni, az nem az edzésre.
2020. okt. 13. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fél választ tudok adni. Túlgondolod. Az a lány aki amugy szimpatikus, az piros arccal, izzadtan is tetszeni fog. Meg egy edzőteremről beszélünk, mindenkinek a célja az, hogy "leizzadjon" :D Ergo, ez tök normális. Amugy a szokásos oda-oda pillantások, esetleg segítséget kérsz (nem régóta edzel, és nem tudod hogy kellene használni ez meg azt a gépet, segítsen már). Valami ilyesmi..
2020. okt. 13. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a második válaszadóval. Én kb. onnan tudom, hogy kinek jövök be az edzőteremben, hogy bejelöl instán, vagy hasonló. Persze nem igazalom vissza, mert nincs értelme senkit bolondítani és inkább fordítsa az idejét olyanra, akinél lehet esélye. Legutoljára oda szólt nekem egy férfi, hogy szép a cipőd. Ilyen bókot férfitől nem kaptam még, meg is lepődtem, hogy a férfiak felfigyelnek erre is.
2020. okt. 13. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az a szánalmas, aki pinát lengetni megveszi a 15 ezres bérletet és meg sem izzad. Szóval ha izzadsz, az csak azt jelenti, hogy értelmes dolgokért vagy ott és el is fogsz érni valamit az edzéssel.
2020. okt. 13. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!