Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet edzőteremben ismerkedni?
Lány vagyok és járok edzeni. Szoktam látni (amúgy elég kicsi terem) srácokat akik bejönnek (nem, nem a fullkigyúrt arnold utánzatokra gondolok) és az utóbbi időben le vagyok eresztve ismerkedés terén, mert a korona miatt elég nehéz de gondolom ezt nem kell jobban magyaráznom.
Sokan állítják hogy a teremben is lehet ismerkedni. Na most ez nekem már ott sántít hogy ha elmegyek edzeni egyrészt nem másokra figyelek, nem stírölök, hanem magamra fókuszálok, de ez megoldható. Másik hogy ilyenkor nyilván izzadok, kipirosodok, büdös leszek, hajam kicsit szétjön, nem sminkben megyek és amúgy se szoktam vakolatot tenni magamra, de összességében aligha vagyok ebben az állapotban a legvonzóbb.
Na most én szívesen ismerkednék teremben, de akik ezt állítják hogy az könnyű, ők hogy gondolják? Hogy lehet a teremben ismerkedni?
Annak meg nem látom értelmét hogy kiöltözve, sminkben, óvatoskodva tolok 1-2 gyakorlatot hogy illegessem magam...
Aki ismerkedett ott leírna hogy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!