Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a "csak edzőteremben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "csak edzőteremben kemény" férfiakról mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Érdekes hogy a széles körben elterjedt edzőtermi edzés kitermelt egy külsőre rendkívül férfias, kemény kinézetű férfitípust, a "tökéletes frizura-tökéletes test-tökéletes élet" szentháromságszerű férfit,

aki "sosem adja fel, mindig keményen edz, tisztán eszik, meg no pain no gain és eléri a céljait bármi áron", de ez a keménysége csak a légkondis, luxus edzőterem falain belül érvényes, mert ha egy haverja azt mondja

"gyere menjünk egyet hegyet mászni vagy montizni a hegyekbe" , akkor máris elszáll a keménysége és hirtelen már csak egy jól csengő frázis a no pain no gain.

2020. dec. 11. 12:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ez típus kifejezetten nem szimpatikus, főleg, mivel én például imádok túrázni, sziklát mászni és más extrémebb sportokat (rafting, canyoning, stb) kipróbálni és ez már önmagában elborzasztja a legtöbbet.

Sokkal vonzóbb, ha valaki egy sportot szeret (kosarazik, úszik, stb.) és nyitott más mozgásokra is.

22/L

2020. dec. 11. 12:02
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem érdekel, a lényeg, hogy sportoljon valamit, ne éljen mozgásszegény életmódot.
2020. dec. 11. 12:03
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Én férfiként a csajokat nem értem, a helyett, hogy valami hasznos önvédelmi sportot tanulnának, ami egyben fogyaszt, erősít, és alak formál is, ők inkább aerobic-zumba-vasemelgetést csinálnak.
2020. dec. 11. 12:06
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

Azt, hogy én is ilyen vagyok. Labor körülmények között jól teljesítek, ra rekortánon le tudom futni a 15 km-t, teremben, bemelegítéssel, megfelelő hőmérsékleten, "tisztán" tudok 80-al guggolni, de ha egy órát kell sétálni nyáron, meg akarok halni és a pincéből kipakolás után is 2 napig csak fetrengtem és fájlaltam magam mindenhol, amellett, hogy tiszta retek voltam, mikor végeztem és utáltam az életem.

Egy nyápic irodista vagyok, aki csak abban az egy órában tudja magát odatenni egy nap, mikor edz. Korábban verseny szinten úsztam. Ugyanilyen kényes voltam, ha fizikai munkát kellett végezni vagy a szüleimnek segíteni a birtokon. Szóval engem abszolút nem zavar, ha a férjem is ilyen (egyébként ilyen 😂).

2020. dec. 11. 12:22
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén, nekem a hegymászás értelmetlen. Nem gondoltam soha, hogy a hegymászás kemény dolog, pedig nyilván fizikailag az, de az értelmét soha nem láttam.
2020. dec. 11. 12:23
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ez nem jön be. Az bejön ha egy pasi ízlesesen izmos, én is járok terembe (most nyilván itthon edzem és gyalogolni járok), ezzel semmi baj.

De nekem fontos hogy gyakorlatias is legyen (meg intelligens de ez már talán mas téma).

Van egy férfi ismerősöm, pár évvel idősebb nálam, jóbarátja a családomnak.

Jár edzeni, van válla, stb de nem ez a szétszálkásított típus. Tehát egyrészt nekem testre nagyon az esetem.

De akármikor kellett valamit segíteni, szinte mindig jött, cipekedett, nem az izmaival villogott, ha hozni kellett valamit segített stb.

Szóval nem kirakatból jár edzeni, de nem is hivalkodik vele.

Számomra a tökéletes férfi:) Csak sajnos van csaja😂😂

2020. dec. 11. 12:38
 7/24 anonim ***** válasza:
24%
És a legtöbbnek nem is áll fel, a sok kokszitól.
2020. dec. 11. 12:40
 8/24 anonim ***** válasza:
36%

Az ilyen emberek miatt (nők is vannak ilyesmik) gondolom azt, hogy jó lenne egy ilyen apokalipszis szerűség, mert ott valószínűleg ezek a pumpa emberek, gyorsan elhullanának, és a "lúzer", "átlag" találnál fel magát.

Én se vagyok egy pumpa típus, hanem "átlag", de nem okoz gondot egy napon belül akár 20 km gyaloglás vagy 70 km bringázás, vagy 900 km motorozás kanyarogva, és/vagy mondjuk 7x 20 perces aktív pihenés a hálószobában, ha van olyan nő :)

2020. dec. 11. 12:43
 9/24 anonim ***** válasza:
97%
Manapság a párkapcsolat olyan, mint régen a tesióra, mérik, hogy mennyit tudsz gyalogolni meg biciklizni? Mint ahogy a Bödőcs mondta, a kislabdát még el kéne hajítani?
2020. dec. 11. 12:49
 10/24 anonim ***** válasza:
15%

7. vagyok.

0%...szóval igaz van! :)

2020. dec. 11. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!