Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat kapcsolatban gondot az, ha a másik fél vegán, én
pedig húst hússal eszem?
Figyelt kérdés
Egy vegán lánnyal ismerkedem (igen tudom mi a különbség a vegán és a vegetáriánus között), náluk az egész család vegán, én pedig húst hússal eszem, nem is tudom elképzelni nélküle az életemet.
Mi hasonloan elunk. Mindketten magunknak fozunk es egyinkunk se eszik a masikebol.
2023. márc. 19. 14:53
22/28 anonim válasza:
Én nem tudnék ilyennel összejönni,mert egy étteremválasztásból is konfliktus lehet, hiszen nem som étteremben van vegán kaja. Nyaralásról nem is beszélve, ahol sok helyen olcsóbb az all inclusive, ahol szintén alig tud valamiből enni, ezért inkább vegán éttermeket kéne keresgélni a nyaralás alatt. Nekem ez túl nagy kompromisszum lenne húsimádóként.
2023. márc. 19. 15:05
23/28 harebell válasza:
Az ő hozzáállásától függ. Van, aki számára ez egy világnézet, értékrend, elvi kérdés, az ilyet jó eséllyel zavarja, ha a párja állati eredetű terméket is fogyaszt (meg ugye ez vonatkozhat kozmetikumokra, ruhadarabokra stb is), de ha nem zavarja és nem is akar "megtéríteni", akkor is okozhat napi szinten bűntudatot akaratlanul is egy-egy megjegyzéssel.
Meg ott van az is, hogy lehet, hogy elvi problémája tényleg nem lenne vele, de undorodna a hústól, illetve több vegától és vegántól is hallottam már, hogy kellemetlenebbnek érzik a húst is fogyasztók testszagát, ízét-illatát. :) Ez nagyon egyénfüggő, csak az adott lányon múlik, hogy részéről működőképes-e egy ilyen kapcsolat.
2023. márc. 19. 15:10
24/28 anonim válasza:
Igen, ez etterem, nyaralas eseten lehet problema, mert pluszban kell figyelembe venni, hogy vegan etkezes biztositott-e az adott helyen.En eszem.hust, de nem.problema, ha husmentesen etkezem. Nekem ez nem.lenne.gond, de csak akkor nem, ha a vegan parom nem akarna megteriteni.
2023. márc. 19. 15:19
25/28 anonim válasza:
Szerintem problémás lehet. A párom is ezt mondja, mi is húst hússal kb minden nap húst eszünk, néha 1 nap /hét marad ki max
2023. márc. 19. 15:37
26/28 anonim válasza:
Ez a vegán félen múlik, hogy neki mekkora probléma. Engem nem zavarna, ha a párom nem enne húst, több marad nekem. De őt mennyire zavarná, ez a dilemma.
2023. márc. 19. 16:05
27/28 anonim válasza:
Elég sok kompromisszumot igényelne a kapcsolat, az biztos. Ki főzné meg egyébként a húsos ételeket? Zavarna, ha a párod nem főzne neked, mert nem akarna nyers húshoz érni pl?
2023. márc. 19. 16:32
28/28 anonim válasza:
Nálam gondot okozna, tudod ki főzne állandòan két féle ételt, később a születendő gyereknek is vegán étrendet kell követnie? Jò, tudom ennyire nem kell előre haladni. Akiket ismerek vegánokat, nem sokat, mind fura és állandòan meg akarják magyarázni, hogy miért ne egyek hùst stb, ettől függetlenül biztos vannak normális fű legelő típusok. 31/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!