Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat kapcsolatban gondot az, ha a másik fél vegán, én pedig húst hússal eszem?
Egy vegán lánnyal ismerkedem (igen tudom mi a különbség a vegán és a vegetáriánus között), náluk az egész család vegán, én pedig húst hússal eszem, nem is tudom elképzelni nélküle az életemet.
Okozhat ez hosszútávon problémákat?
7-es!
Valamit félreértettél, a kérdező húst, hússal eszik, nem tudja hús nélkül elképzelni az életét.
Erről a barátnődet kell megkérdezni, mert ha téged nem zavar, hogy nem eszik húst, őt meg nem zavarja, hogy te eszel, akk nem lesz baj. Inkább a vegánokat zavarják a húsevők, mert a vegánság nem csak táplálkozási forma, hanem elvrendszer.
A lepontozók se adnának a gyereküknek. Jézus gyere le.
Az egy dolog hogy a felnott saját magarol igy dönt de gyerekvédelem kanyarban?
7 es vagyok.
Ja ha úgy értetted, hogy hús nélkül nem tudsz élni,... de a lány nélkül valószínűleg igen, akkor meg is van a válasz :D
A lány nyilván tud nélküle élni :D
Egy ismerősömék voltak hasonló helyzetben, ott a csávó elvileg (gyakorlatban nem tudom), lemondott a húsfogyasztásról, és az állati eredetű alapanyagokról.
Nekem ez nem menne :D
Egyébként nem zavar ha valaki vegán, de nem akarok “bűntudatot” sem érezni, amikor eszek.
Persze tök jó, csinaltok normalis, finom ételeket, aztan te eszed a hust, ő meg a köretet.
Komolyra fordítba, ez csak tőletek, pontosabban inkabb tőle függ. A vegak szeretnek vilagdramat csapni egy falat hús, vagy pohár tej láttán, hogy jaj szegény állat (még tán meg is siratják), vagy órákat prédikalni arrol, hogy miért is nincs ezekre szükségünk, merthogy minden pótolható. Ezek sokszor nemhogy a gyereküknek, de még a kutyájuknak se adnak húst.
Na ha ő pont nem ilyen, hanem elfogadó, akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!