Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 30 körüli nők,akik egészségesek?
Sok ember szarul, nem egészségesen él. Nyilván az itteni válaszolók közül is. Egész életében eszi a szar (de szerinte egészséges, vagy legalábbis normálisnak gondolt) kaját, aztán csodálkozik mi ez a sok életet megkeserítő betegség.
Valaki írta, hogy ezekkel el lehet élni 100 éves korig. De ez tök mindegy, ha rosszabb lesz tőle az életminőséged. Más kérdéseknél amikor meg nem kötözködni kell a legtöbben azt mondják ők nem akarnak sokáig élni, csak addig, amíg elég egészségesek is mellé.
A diagnosztika nagyot fejlődött az elmúlt évtizedekben. Rengeteg olyan betegség van, amik eddig is léteztek, csak nem tudtuk diagnosztizálni, most viszont már hamar ráismerünk. Például 30 éve is voltak olyanok, akik tudták magukról, hogy ha tejet isznak, megy a hasuk, viszont ezt akkoriban letudták ennyivel. Most már laktózérzékenyeknek hívják őket és betegségük van. Úgyhogy nem biztos, hogy rosszabb a nők vagy úgy általában az emberek egészségi állapota, mint régen, csak most már jobban ismerjük a betegségeket.
Másrészt főleg értelmiségi körökben valahogy divatja lett az allergiának. Azt látom a diplomás, irodában dolgozó ismerőseimnél, hogy mindnek van legalább egyféle allergiája, ami miatt különleges étrendet kell folytatnia és erről mindig be tud számolni, előkerül étteremben, cukrászdában, bevásárlásnál vagy bárhol. De általában nagy áldozatok nélkül, 1-2 összetevő elkerülésével kordában tartható a dolog. Érdekes módon a fizikai munkát végző ismerőseim között sokkal ritkább az élelmiszer-allergia, nem jöttem még rá, mi lehet az összefüggés.
Kérdező, én erre csak azt tudom mondani neked, hogy lehet hogy sok nyűgje van sok nőnek, neked meg semmi, aztán lehet ezek a nők 100 évig élnek, téged meg elkap valami nyavalya aztán elvisz idő előtt.
Most 33 éves vagy, de alapból a palik hamarabb halnak mint a nők.
Ugyanis az egészségnek van az a természete, hogy pillanatok alatt drasztikusan meg tud változni negatív irányba. Akkor majd felteszed itt a kérdést hogy, hogyhogy téged ledönt egy halálos betegség, pedig az asszonyodnak mennyi nyűgje van.
Hogyhogy? Hát így.
Hát igen, a modern élet hozománya az, hogy betegek az emberek (nem csak a nők!). Rengeteg tartósítószert, műanyagot eszünk meg. A zöldségek, gyümölcsök se olyanok, mind agyon vannak vegyszerekkel permetezve, többségük génkezelt is. Ha te is elmennél egy alapos teljes körű kivizsgálásra (nagy rutin, hormonok + belgyógyászat + hasi kismedencei ultrahang + urológia + endokrinológia) szinte biztos, biztos, hogy nálad is találnának valamit. Az általad felsorolt betegségek népbetegségek, nagyon nagyon gyakoriak mindkét nemnél. Teljesen felesleges a nőkre általánosítani ezt.
Én mondjuk a sokadik randin mondtam el, hogy Crohn-beteg vagyok. Fiatal felnőttek betegsége. Autoimmun betegség vagyis gyógyíthatatlan, mai jelen állás szerint nem tudják megmondani mitől alakul ki. És mondok jobbat, igen csekély az esélye annak, hogy a gyerekem örökölte tőlem. Szerencsére a férjemet nem érdekelte ez a kérdés, és nem egy törzskönyvezett tenyészkancát keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!