Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem egészséges embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem egészséges embernek tanácsos szintén beteg emberrel kezdenie?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok (szív, idegrendszeri és az utóbbi látszik), nem volt kapcsolatom soha. Mostmár igazán zavar hogy nincs szexuális életem, viszont prostituáltakkal nem foglalkozom, nekem kell valami szimpátia vagy pozitív érzés a másik felé hogy én beengedjem magamhoz. Egyébként le vagyok százalékolva viszont dolgozom 8 órában, albérletben élek, viszont apám egy utcával arébb lakik és ha főzz akkor én is kapok belőle, de amúgy önellátó vagyok javarészt- 22/f
2022. jún. 19. 21:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Rányomja a napomra a bélyegét a gondolat hogy mások 14 évesen megtapasztalták azt amit én ennyi idősen sem.
2022. jún. 19. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd jönnek a marhák akik még 25-30 évesen sem dugtak álszenteskedni neked!
2022. jún. 19. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni, legalább olyan emberrel jössz így össze, aki átlátja, hogy milyen nehézségeid voltak, és könnyebben alkalmazkodik... kiv. ha bármelyikőtök az a típus, aki a másikat ki akarja használni segédnek, ingyencselédnek (volt egy ilyen kerekesszékes ismerősöm, aki minden ismerősétől elvárta, hogy furikázza, és konkrétan hisztizett még az alig ismert egyetemi csoporttársainál is, hogy miért nem viszik könyvtárba ingyen és bérmentve... na, ha vki ilyen, az úgysem fog leállni egy hasonlóan rossz egészségű emberrel, mert az nem fog neki tudni segíteni nagy eséllyel).
2022. jún. 20. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem segédre vágyom mert eltudom magam látni, olyan emberre vágyom aki nem diszkriminál az egészségi állapotom miatt.
2022. jún. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!