Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi és nő itt, be meri ezeket vallani magának (vannak itt egészségesebb emberek is)?
Értelmeztetem aki olvassa majd:
"az esetek 99%-a idáig sem jutott el":
Ezt sokszor hallom neves emberektől...de főleg a 90%-ot mint jelző.
Milyen hibák?
Szerintem a féltékenység még szülők-gyerek kötődési zavarokból jönnek. Egy párkapcsolat felszinre hozza a gyerekkori beidegződéseket. Aztán a gyerekvállalás meg a gyerekkori sérüléseket hozzák felszinre.
Én nem tudom mik történtek vele és média szeret hazudozni is előszeretettel szenzációhajhászással, túlspilázással...
A lényege a fontos, nem a volt szakember előélete, én így állok hozzá!
Kiegészíteném, mikor írtam: hiányzik a pszichológiából és a motívációs trénerek mellől valaki, ez Isten!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLUhkF-qBm0oyTlN5ZjDv-..
Nem a gyülekezet a fontos, sem a gondolkozásmódjuk, hanem amire felhívnak, amiben segíteni tudnak! A fenti linkeken rengeteg könyvcím is benne van az előadásokban, de ahogy Jézus mondja: vizsgáljátok meg a követőimet is!
Ez a szolga emberek boldogsága-szabad emberek boldogsága nagyon jó gondolat.
Én a kapcsolatokban inkább látok szolgákat mint szabad, boldog embereket.
"Dr. Csernus Imre"
Egészséges emberek? Ő maga sem az.
7#: És mindig ugyanazt, voltam előadásán is, beszéltem is vele, csak a könyvet ajánlotta aztán futott is el meleg kézfogással.
8#: Olyasmi, de a mai standard szöveg, hogy jobb egyedül főleg a nőknél.
9#: Egyértelmű, sőt Almási Kitti sem, sem senki, maximum az aszkéták vagy akik kolostorokban vannak vagy a dalami láma tanítványai, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!