Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hosszabb ideje nem sikerül párt találni, abból az emberből hiányzik valami?
Elsősorban talán az, hogy nem képes vágyat ébreszteni másokban, hogy akarjanak vele lenni (ez elsősorban férfiakra igaz). Ezt nyilván okozhatja az is, hogy külsőre nem üti meg az elvárt szintet vagy csak nem jók a szociális, kommunikációs készégei, de igazából senki sem úgy születik, hogy kész egy párkapcsolatra, mindenki inkább összeszedi életében a szükséges tapasztalotokat. Szóval miért sikerül ez egyeseknek és másoknak nem?
Másrészről pedig talán még nehezebb az, hogy megtartani egy párkapcsolatot, mert ehhez alkalmazkodóképesség, konfliktuskezelés kell és ezt is sokan megpróbálják kihagyni vagy csak egyszerűen nem akarják meghozni a szükséges áldozatot. Én is úgy látom, hogy aki nem talál párt, az tényleg elsősorban maga tehet róla, nem szerencsés, ha a bárki másra (család, társadalom, média, stb) próbálja ezt hárítani, de valójában az egész életútja eredményezi ezt a helyzetet és vannak dolgok, amik önhibáján kívül gátolják meg ebben. Szóval kicsit komplexebb a kérdés, mint hogy annyival leírjuk őket, hogy lúzerek, de vannak olyanok is, akiknek talán nem is való a párkapcsolat meg olyanok is, akiknek még csak fejlődniük kell valamennyit személyiség terén, elég változatos a kép.
Nem feltétlenül.
Mivel jobb az,ahol van pár, meg néhány alvállalkozó.
Sok esetben mindenki tud mindent, de nem tesz semmit.
13, én nem a 12es vagyok, de hasonlót láttam már én is. Mindig van egy megjegyzése, mindig a rosszat feltételezi a másikról és eszerint jár el, folyamatosan "védekezik" nehogy ő bevonódjon bármibe és akkor majd jól át lesz verve, néha ennek még hangot is ad stb...
Ez a tipikusan az a fajta, akinek ha a kezedet nyújtod, azt feltételezi, hogy pisis a kezed, vagy ha ránéznek az emberek azt feltételezi, hogy azért nézik, mert nagyon ronda, vagy lóg afika az orrából vagy mert épp kibeszélik. Ha egy 2-3 fős lánytársaság nevet a busz másik felén, akkor úgy gondolja tuti rajta röhögnek.
14-es: ezek viselkedésbeli mintázatok, amelyeket nem láthatsz elsőre senkin sem. EZek akkor jönnek elő, ha már régebb óta ismered az illetőt, ismered a reakcióit bizonyos szituációkban stb.
Egy ismeretlen emberről ezeket hogyan állapítod meg? Akkor nem inkább arról van, szó hogy a saját tapasztalataid alapján, amelyek egy (vagy több) az általad leírt viselkedésű embertőt származnak, azokat te ki- vagy inkább rávetíted idegenekre és ez alapján már egyből ítélkezel?
Ilyen szempontból valójában ez a "kisugárzás" dolog nem másoknak van, hanem csak a megfigyelő szemszögéből a tapasztalatai alapján történő prekoncepció, .
Itt az oldalon általában ismeretleneknek írják ezt ,hogy "biztosan rossz a kisugárzásod".
Szóval én arra gondoltam, hogy oké te az ismerősödnek ismered ezt az oldalát, ismered a viselkedését és az ilyen negatív kiszólásait.
De amikor valaki itt egy kérdezőnek azt mondja, hogy biztosan rossz a kisugárzása, azt hogyan érti akkor. Elvégre a kérdező arról ír, hogy sikertelen a nőknél. Magyarán, ő odamegy ismeretlenül egy nőhöz aki elküldi őt, elutasítja. Akkor az a nő mégis miért utasítaná el az állítólagos "kisugárzása" miatt hogyha nem is ismeri, semmit nem tud róla?
Így érthető?
Sztem szerencse is kell hozzá.
Van aki egész életét egyedül éli le, mert a neten sem talál senkit sem.
A normálisak már rég megnősültek, a csúnyák meg nem találnak maguknak senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!