Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meleg férfiak, nálatok mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, nálatok mik a fő szempontok, mikor párt néztek magatoknak?

Figyelt kérdés

Főleg az aktív melegeket kérdem, de passzívok válasza is érdekel.

Mik a fő szempontok?

Testalkat, fogak, személyiség, szempár, életmód, munkahely, stb?

És ezekből milyen elvárásaitok vannak?

Érdekelne a kortok is.

Pl.: 25 aktív, stb.

Köszönöm a válaszokat. Remélem képesek lesztek komolyan venni a kérdést, mert ez engem tényleg érdekel, és szeretnék tisztán látni.

2023. márc. 14. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elvárásom semmi nincs! Magam felé van elvárásom,hogy adjam meg maradéktalan,ami egy kapcsolthoz kelletik :)

De ami nekem fontos a másikban,hogy legyenek érzelmei,vállalja ezeket fel,ne szégyellje.És igényelje tőlem is ugyanezt !

Csak olyan PÁRkapcsolatban gondolkodjon,ami két és nem több emberről szól.Nem a szexen át akar összecsiszolódni,hanem fokozatosan,egymást megismerve.

Kinézet nekem másodlagos,mert nem a csomagolás a lényeg.Belső !

Egy van, ami nálam nem jön be, a dohányzás,mivel én sem dohányoztam soha.

Amit most leírtam, azt komolyan gondolom. És ezért a véleményért,nézetért kinevettek,kicikiztek,elmondtak bolondnak és lúzernak -mert mások szerint ez marhaság,ami a nézetem.

De megmondom őszintén, nem érdekel.És ha nem lesz ismét párom,akkor nem lesz, de ezek számomra akkor is fontosak.

2023. márc. 14. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
Hogy ne legyen túl meleg, vegye le a fűtést. :D
2023. márc. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!