Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 felett van hogy már nem látják vonzónak korosztályukat?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 22:03
41/48 anonim válasza:
40. A jó genetika nem itt kezdődik mivel 20 on x éves krmorig nagyon lassan oregszik a bor. Majd ha 30 eves leszel es 25 nek neznek akkor mar mondhatod a jo genetikat. 21-3 evesen rendre 15-6 eves sracnak neztek .
42/48 anonim válasza:
41. Hidd el, régen sem néztek annyinak amennyi vagyok. Nagymamám is ilyen volt, gondolom tőle örököltem.
Remélem, később is így lesz. Figyelek a bőrömre és ápolom. :)
43/48 anonim válasza:
Nekem az a nagyon vicces, mikor vénülő pasik jobban tudják, hogy egy 30-as 40-es 50-es "jócsaj" mit is kap a világban és él meg a mindennapokban valójában. Mintha csak képzelődnénk, hogy milyen helyzetekben hiszik rólunk azt, hogy mennyivel fiatalabbak vagyunk, pl mikor megkérdezik még egyetemre járok-e azt csak képzelem, vagy mintha csak képzelődnék amikor a háztömbben lakó huszonpár éves srác rámhajt ami nekem amúgy kifejezetten kínos tehát nem képzelném be magamnak semmiképp az ilyesmit. Ez az én életem, az én mindennapjaim és ezek történnek velem de Mr. Efebofil a gyakoriról állítja, hogy csak képzelődés az egész, haha. :D
44/48 anonim válasza:
Legkèsőbb 40 körül már senki sem tartja vonzónak a korosztályába tartozó fèrfiakat. Külsőre legalábbis, persze a szemèlyisège még lehet vonzó. 40+N
45/48 A kérdező kommentje:
# 44
és akkor már egyedül maradnak?
2023. márc. 17. 15:52
46/48 anonim válasza:
Van aki egyedül marad, van aki fiatalabb fèrfiakkal szexel. De a többsèg bevállalja a nem túl vonzó fèrfiakat, az anyagiak, és/vagy a társfüggősèg miatt.
47/48 anonim válasza:
Én soha nem vonzódtam a saját korosztályomhoz. Mindig a nálam jóval idősebbekkel találtam meg a közös hangot.
48/48 anonim válasza:
azért vicces, hogy itt egyesek mekkora meggyőződéssel állítják, hogy kivétel nélkül mindenkinek az az álláspontja, mint nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!