Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 felett van hogy már nem látják vonzónak korosztályukat?
Nézz a tükörbe, gondolkodj el azon, hogy mekkora fxságokat írtál egy vadidegennek, és húzz innen a pxcsába. Mi nőgyűlölet abban, hogy egy korosztályt kismertem? Hogy van egy preferenciám? Ha a nőnek van, jogos????
Hogy jössz te, névtelen senki ahhoz, hogy diagnoztizálgass pár sor alapán?
Ha forog a gyomrod, orvost keress, nekem sem kedvem sem időm egy ilyen hülyét hallgatni-olvasni. Hiszem, hogy világos voltam. Ha nem, sem az én gondom, vénasszony!
20. Nem is értem hogy miért fáj ez neked annyira amit leírt 16.
Csak nem azért, mivel rátapintott a lényegre?
Szóval neked nem kell egy öntudatos nő. Ne aggódj, egy normálisabb nőnek te sem kellesz. Az is lehet, hogy belül 0 vagy, de sejtésem szerint kívül sem lehetsz szebb.. 🙄🫠
22,24
Te tényleg beteg vagy. Minél előbb keress fel egy orvost, és ne az itteni, NORMÁLIS nőkbe rúgj bele! Nem ártottak neked semmit, csak nem kíváncsi rád a kutya sem, ezért itt sírsz!
Szó nincs sírásról. Pár sor dönti el, ki normális nő és ki nem az?
25-öske, sejtésed szerint? Megint az írásból? Sejtegess máshol!
Nos, itt a harmincas libagágogás eredménye! Pont ennyit értek: sejtések, diagnózisok, a levegőben a nagy semmire. Milyen hülyének kell ez?
27. Én nem vagyok 30, de mégcsak 25 sem. Mégis képes vagyok értelmezni amit 20,23 ír.
Szeretnél te olyan nőt, mint amilyenek mi vagyunk. Csak te sajnos kevéske vagy ehhez..
Fontos megjegyezni, nem vagyok feminista, sőt. Ismerek nagyon sok értelmes férfit is. De akik itt kommentelnek, sajnos java részt nem azok. ^-^
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tessék, hatos hozzászóló. Ennyire ostoba még az utolsó pár harmincas nő sem lehet. A kettős mérce menne, mi? Hát hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!