Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfiként reális, hogy a 28-42 éves korosztályú nők között keresek párt?
Figyelt kérdés
Fizikailag igazából talán életem formájában vagyok, de azért nyilván a kor is számít.2022. aug. 24. 21:21
2/8 anonim válasza:
...találtál? Akkor nyilván OK. Nem? Akkor módosítani kell a képletet.
3/8 A kérdező kommentje:
Inkább a 30-asok között szokott sikerem lenni. Mondjuk, alapból inkább náluk kezdeményezek. Például egy 20-22 éves lányt konkrétan még gyereknek látok.
2022. aug. 24. 21:33
4/8 anonim válasza:
Ez attól függ mik a terveid a közeljövőben. ha egy 38-42 éves nőnél próbálkozok aki családban gondolkodik az nem fogja véka alá rejteni mit is vár Tőled. Egy 30 nő ráér, lehet bulizni, kötöttségek nélkül élni, de egy családos férfinek el kell tudni tartania a családját, kell egy lakás és stabil munkahely. 30 éves nőnél inkább az a szempont, hogy jó vagy az ágyban, van időd bulizni és ehhez valahonnan előkeríted a pénzt.
6/8 anonim válasza:
"Fizikailag igazából talán életem formájában vagyok"
Jo neked, nalam pont az ellenkezoje a szitu.....
38F incel
8/8 anonim válasza:
Nem reális! Mert korban lefelé nem választunk ha nincs agyi defekt. Ha 38 vagy akkor a te korosztályod a 38-45 közötti nők.
Tudjunk hogy nehéz az embernek elfogadni az öregedést, meg mindenki azt hiszi ő más ; hiszen milyen fiatalosnak érzi magát!! De más nem fogja így látni, akkor se ha te vagy a 100 ból 1 negyvenes arc akinek nincs sör hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!