Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit láthat egy 38 éves nő egy 20 éves fiúba?
Az ismertségi körömben van egy érdekes pár.
A nő 38 éves a "férfi" 20 éves, de még annyinak se néz ki.
Egy érett nő miért lehet vele együtt? Mit láthat benne?
Az egy dolog hogy a fiú jóképű, viszont se nem gazdag és semmi ilyesmi.
Állítólag a nő anno nagyon akart egy fiú gyereket de az nem jött neki össze, lehetséges hogy a srácba a be nem teljesedett gyerekét lássa?
Az én környezetemben gyakoriak a nők 30-40 évvel fiatalabb férjjel. Vannak, aki azt mondják, első látásra egymásba szerettek.
Miért olyan furcsa ez?
Belehalnal ha a sajat eleteddel kene foglalkozni, ugye ? :D
Gondolom a fiatal srac barmikor kaphato szexre, nincs apuka teste, es oda meg vissza van az erettebb nociert, ami meg gondolom a nonek imponal. Es ne adj isten...meg egeszen jol elvannak egymas mellett.
Te meg egyedul rohadsz meg a meleg albiba. Ennyi :D
Élő, ingyen vibrit.
Az a nő aski iylenkorú gyerekre egyáltalán férfiként tekint, az nagyon nagyon beteg.
Tudja irányítani, egyszerre anyukaként tekinteni rá, meg néha dugópajtiként is. Tud rajta uralkodni, nevelni, tanítani, élvezi, ha egy pasas felnéz rá.
Ezt, egy vele korú férfitól nem kapja meg valószínű, mert általában az ilyen nőktől falra másznak az emberek.
Elég sok ilyen nő van, gondolom ezek közül kerülnek ki a kiskorúak megrontásával vádolt USA-beli tanárnőcik is.
ezek a nők nem futnak százon, nagyon kevés részük az aki tényleg normálisnak mondható.
onnan tudom ezt, hogy anno én is belefutottam jó pár ilyen nőbe.
mindennek lehet őket mondani, csak érettnek nem. értelmileg leragadtak valahol a húszas éveik elején.
legutolsó ilyen nő akibe belefutottam 30 éves (annyi volt mint én akkor) később kiderült hogy előttem egy 18 évessel volt együtt 1 évig.
úgy beszélt a srácról mint egy meglett férfiról, aztán kiderült hogy csak a fiatal fäsz kellett neki "mert olyan jó volt vele a szex".
persze mikor ez kiderült hamar ignoráltam is a szerencsére még csak ismerkedési fázist.
egy másik nővel akivel csak szexelni jártam össze, vége fele róla is kiderült hogy korábban élt már együtt nála 10 évvel fiatalabb fiúval.
aztán a környezetemben is volt hasonló, azokról a nőkről se mondható hogy érettek lettek volna, valahol egy tini szintjén mozogtak.
ja és mielőtt valaki beszólna, tök véletlenül futottam ezekbe a nőkbe :D
szerencsére van/volt normális kapcsolatom, de hát nem egyszerű elsőre belelátni egyes nők fejébe.
#9 nem, mivel nem egyezik az értelmi szintünk.
és egy 28 éves nő egy 17 éves tinivel ha együtt él szerinted normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!