Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy beleszerettem életemben először egy fiúba, mit tegyek?
21 éves lány vagyok és úgy érzem, hogy szerelmes lettem egy fiúba és valószínűleg én sem vagyok közömbös neki. Ezzel csak az a baj, hogy ő a Hit Gyülekezet tagja.
Nem ítélem el a gyülekezetet, mindenre nyitott vagyok. Én is keresztény vagyok, református, Istenfélő ember.
Az egyik kérdésem az az, hogy egyáltalán együtt lehetünk, járhatunk-e? A másik kérdésem pedig az, hogy ilyenkor a Hit gyülis szülők, rokonok hogyan fogadják ezt, hogy egy "világi" lány kerül a családba?
Nem vagy világi.
Világnézetbeli különbségek nincsenek köztetek, ha még nem ismered Jézust közelebbről akkor találkozhatsz vele.
Fanatikusok, vigyázz velük.
Azt akarja majd, hogy térj át hozzájuk. Vagy ő, vagy a családja.
Csak óvatosan, mert problémás lehet.
Próbálkozz közeledni felé aztán kiderül.
Engem ugyan hidegen hagy a vallás, de ilyen esetben, feltéve, hogy nagyon tetszik tényleg a srác, egy bizonyos szintig engednék a dolognak.
De például ha 2 hónap után is ott tartana, hogy a legtöbb amit intim kapcsolatnak tart az a csók, akkor szerintem menekülj, mert később csak még inkább " szentfazék " módjára fog viselkedni.
2002-ben,-már elváltan-beleszerettem egy hitgyülis lányba.Mindketten fantasztikusan jól éreztük magunkat egymással.Éjszakákon keresztül sétáltunk a parton,és az élet minden dolgáról élvezettel beszélgettünk.
Tudtam,hogy köztünk nem lehet komoly kapcsolat-különböző valláshoz tartozás,kor,alkatbeli különbség, miatt,-s ezért nem reménykedtem.
5-6 hét rendszeres találkozgatás után szerelmet vallottam neki,hogy ne kínozzon tovább a titkom.
Ő ettől kezdve kimondottan gonoszul kezdett hozzám viszonyulni.
Megjelent baráti körünkben egy srác,aki megtetszett neki,s a srác is vonzónak találta őt.
Szerettem volna,ha boldog lenne szerelmem,s tudtam,hogy én sosem tehetem őt boldoggá.
Kerestem egy alkalmat,amikor 4szemközt beszélhettem a sráccal.
Megtanítottam őt,hogyan lehet szerelmem az ő kedvese.
Elmondtam,hogy alapfeltétele,hogy nyisson felé a hitgyülis lány,az ő"megtérése",aminek bizonyítéka,az extázisban való önkontrollvesztés(összecsuklás).Ezt úgy érheti el,ha az istentiszteleteiken(szeánszaikon)részt vesz,és ellazulva átadja magát annak hatásának.
A srác először visszautasított,hogy az csalás,és becstelenség,de megnyugtattam,hogy az egy egyszerű fiziológiás jelenség,amit nem kell megjátszania,hanem megy magától,ha hagyja magát alávetni az előadó(szeánsz levezetője)befolyásának.
Miután valóba összejöttek,elköltöztem ,mintegy 600 km-re tőlük.
A tanács működött.Azóta is együtt élnek,közös barátunk információi szerint,akivel mindketten tartjuk a kapcsolatot.
Remélem,megértetted történetem tanúságát!
Ha nem,lefordítom:
A hitgyülis család akkor fog elfogadni,ha te is megtérsz,vagyis a szeánszukra járni kezdesz,és az alatt összecsuklasz akkor,és úgy,mint a többiek.
Ez a külső jel,rendszerint elégséges bizonyíték a közéjük való tartozásnak,bár valószínűleg ragaszkodnak a bemerítkezésedhez is.
Ha ezt vállalod,hajrá!
Attól nem kell tartanod,hogy gonoszságokat tanítanának.
Jó,ha tudod,hogy az összecsukláshoz semmi köze Isten Szentlelkének.
Szia!
Imakommandós ennek a szektának a tagja. Válaszában ott van, hogy ennél a szektánál van az üdvösség. A keresztségedet sem fogadják el, csak, miután náluk lubickolsz.
Dönts belátásod szerint!
"Nem ítélem el a gyülekezetet, mindenre nyitott vagyok. Én is keresztény vagyok, református, Istenfélő ember."
ez oké, hogy te nem ítéled el, de ő el fogja ítélni a tiedet, mert te "csak református" vagy, ami "hamis".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!