Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam vele és észre vettem vettem hogy máshogy tekintek rá. Tehát szeretem . Tegnap megcsokolt és nem is egyszer aztán azt mondta bír . De Nem merem elmondani neki hogy szeretem nem tudom mit reagálna:( kérlek segítsetek!2018. jan. 9. 17:58
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem oviba! A hülye válaszokkal kíméljetek
2018. jan. 9. 18:01
3/4 anonim válasza:
Gondolom, nem ok nélkül csókolt meg téged. Viszont nem tudhatjuk, hogy komolyak-e a szándékai, vagy csak szexet akar. Ha visszacsókoltál, akkor már szerintem úgyis tudja, hogy nem közömbös a számodra, és valószínűleg keresni is fog téged. Ezek után szerintem nyugodtan elmondhatod neki az érzéseidet, és nem gondolom, hogy egy felnőtt embernek ekkora problémát okozna, hogy a srác ilyen jellegű közeledése után még azon törje a fejét, hogy elmondja-e neki, mit érez.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a segítséget :) Elfogom neki mondani
2018. jan. 9. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!