Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit láthat egy 38 éves nő egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit láthat egy 38 éves nő egy 20 éves fiúba?

Figyelt kérdés

Az ismertségi körömben van egy érdekes pár.

A nő 38 éves a "férfi" 20 éves, de még annyinak se néz ki.

Egy érett nő miért lehet vele együtt? Mit láthat benne?

Az egy dolog hogy a fiú jóképű, viszont se nem gazdag és semmi ilyesmi.

Állítólag a nő anno nagyon akart egy fiú gyereket de az nem jött neki össze, lehetséges hogy a srácba a be nem teljesedett gyerekét lássa?

2018. aug. 11. 16:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem normális, ha ekkora korkülönbséggel éreznek az emberek szerelmet.

Mindenki mást láthat bennük, de mind deviáns érzés, kezeltetni kellene magukat, nem kiélni és ezzel elvenni éveket a másik életéből. Egyszer úgyis rájön a fiatalabb fél, hogy ez nem volt rendben. Lehet, hogy 10, de lehet, hogy 50 év múlva. Aztán halhat meg elpazarolt élettel, hogy sosem érzett valódi szerelmet, sosem volt társa, rendes kapcsolata, nem a szerelmének szült, hanem olyannak, aki visszaèlt a komplexusával.

Egyszer úgyis rájönnek és megbánják. Beszélgessetek nénikkel, bácsikkal, egy rakás ilyen sztori van, bár a neten leginkább 30asként jönnek rá az emberek, hogy "jó ég, 35 vagyok, itt egy kis dedós 18-20 éves, el sem tudom képzelni, hogy egy szinten legyünk, mi a fenét gondolt annak idején a párom?? Biztos beteg volt, hisz én az ő korában el sem tudom ezt képzelni. Valami itt nincs rendben.."

Egy csomó ilyen van nőktől a neten, akiket tiniként szedett fel egy 30 körüli pasas és alapítottak családot.. aztán csak lesnek, hogy eltelt pár év, ők felnőttek, és a pasi még mindig tinik iránt érdeklődik..

Sajnálom szegény srácot és haragszom az ilyen nőkre.

Aki 30asként a saját szintjének érzi a fiatalabbakat, az beteg(érzelmileg/lelkileg/sérült a személyisége).

Ennyi idősen tudhatná és segítséget kérhetne, ahelyett, hogy megdugja a tiniket, akik valszeg szintén sérültek.

Ilyen helyzetet még sorozatokban is említenek néha. Pl a truebloodban a gimis srácot megdugta a tanárnője, viszonyuk volt, 10+év után pedig rájön a srác, hogy ez nem volt rendben, hiába akarta, nem volt beszámítható a korából adódóan..

Bárcsak az amcsi szexualitással kapcsolatos törvények kiterjednének a világra és 21 lenne a nagykorúság, meg ilyenek

2018. aug. 11. 22:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Együtt vannak még azóta? Hogyan alakult az életük?
2020. aug. 8. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!