Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 felett van hogy már nem látják vonzónak korosztályukat?
Butaság általánosítani. Minden korosztályban akad megkeseredett. Ha te csupa ilyennel találkozol, akkor gondold át, hogy jó helyen keresgélsz-e. Lehetséges, hogy valamit te csinálsz rosszul.
Azért elég hülyén nézne rám a 20 évvel fiatalabb feleségem, ha reggel mondanám neki, hogy elhagyom őt.
-Bocs Életen a gyakorin olvastam, hogy nagy közöttünk a korkülönbség, válni akarok.
😁
32 éves nő vagyok, nekem bejön a korosztályom(bizonyos része). Nekem is tetszik, ha fiatalabbnak látszik, nem elsősorban testre, mert nem attól tűnik fiatalnak, hanem "állagra" a bőre, a sűrű haja, az ilyesmit szeretem. Viszont nem akarom, hogy 22 évesnek nézzen ki, fújj-bizarr kategória, az ilyen férfiakat át is lapozom. Engem 25 körülinek néznek általában, bár pár "éleslátó" azt hiszi tini vagyok, ez is zavar. Tetszenek a harmincas férfiak, egész sok közülük, a pocakosok pl már 17 évesen is tetszettek a KOROSZTÁLYOMBÓL.
Amennyiben vékony az ember, egyből letagadhat pár évet a másik szemében.
Jajj azt észrevette valaki, hogy az egyes felsorolta, hogy neki az öntudatos nők nem jönnek be?:D Nem kicsit súlyos pszichés problémái vannak, de persze érthető, megvan a maga bája, ha ártatlan öntudatlan lánykákra hajt az ember, akik nincsenek tisztában magukkal, értékeikkel, eredményeikkel, tulajdonságaikkal. Milyen szép is az, szép és könnyű, ha gyereklelkű, önismeretű és világnézetű embert sikerül egy felnőtt férfinak "megszereznie". Az önismeret élettapasztalattal fejlődik életünk során folyamatosan. Ha 40 éves létedre csak 20 évesek "lelke" kell, akkor problémáid vannak. Testileg még valamennyire érthető, de akkor sem igazán, mert ha a tested gerjed is rájuk "evolúciós okokból"-18-25 éves kor ideális szülésre-, lélekben is elég érettnek kellene lenni, hogy gátat szabjon, és valami középmegoldásban kiegyezzen a farkaddal.
Egészséges emberben az játszódik le, hogy "szép-szép, de nem az igazi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!